Facem livrari in toate localitatile din Romania, de obicei prin intermediu firmelor de curierat.

In cazuri exceptionale putem face livrari si prin intermediul Postei romane, insa acesta optiune nu este disponibila pentru a fi aleasa de catre cumparatori.

In cazul in care alegem sa va livram produsele prin intermediul Postei romane este posibil ca livrarea sa coste mai mult decat preturile de lista afisate de catre Posta romana deoarece sunt implicate o serie de operatiuni suplimentare (de exemplu, dar fara a se limita la, transportul produselor comandate de la noi din magazin/depozit sau de la un partener al nostru pana la un oficiu postal de expediere).

Preturile afisate in dreptul produselor nu includ costurile si comisioanele aferente livrarii catre cumparator sau terti (de exemplu dar fara a se limita la: costuri de transport, de asigurare a valorii si integritatii marfii, comisioane de ramburs, costuri de ambalare si etichetare, costuri de manipulare, etc).

Alegerea firmei de curierat sau a modalitatilor de livrare, in cazul in care optati pentru livrarea produselor comandate, se va face exclusiv de catre furnizor (comerciant).

Toate costurile si riscurile livrarilor cad exclusiv in sarcina cumparatorului, acest lucru incepand a se produce imediat dupa ce produsele au fost predate curierului sau delegatului ales.

Ne rezervam dreptul de a refuza sa livram produse catre clienti care nu au fost gasiti la adresa indicata pentru comenzi anterioare sau catre clienti care au refuzat plata serviciilor de transport sau catre clienti care au furnizat date eronate de contact sau de livrare.

Nu vom expedia produse catre clientii care nu raspund la telefon atunci cand sunt contactati la numerele de telefon mentionate in comanda.

Va sfatuim sa va grupati toate articolele pe care doriti sa le cumparati intr-o singura comanda (sa evitati, pe cat se poate, sa plasati doua comenzi distincte in aceeasi zi).

Noi nu va garantam grupa rea comenzilor distincte plasate separat, astfel ca fiecareia i se pot aplica costurile de livrare aferente.

Riscurile aferente livrarii cad exclusiv în responsabilitatea dumneavoastra, insa noi luam masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Vom incerca sa folosim ambalaje corect dimensionate si vom acorda atentie modului de impachetare pentru ca produsele comandate de catre dumneavoastra  sa fie cat mai bine protejate in timpul manipularii si livrarii.

COSTURILE DE LIVRARE

Pretul pe care cumparatorul il va plati pentru livrare este compus dintr-o suma forfetara, fixa, de 20 de lei la care se adauga cate 5 lei pentru fiecare produs comandat.

Exemplu: In cazul in care veti comanda pe site-ul catalindumitriu.com 3 cozonaci bucovineni, pretul pe care il veti achitat pentru livrare este

20+3×5=35 lei

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor alimentare:

Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.