La CHIȘINĂU, un STĂPÂN DE OAMENI stinge lumina! În tot acest timp, ROMÂNIA nu face absolut nimic!

România…

Mandatul lui Andrei Năstase, primarul Chișinăului, ales democratic de oamenii orașului, a fost invalidat de Justiția aflată la butoniera celui mai necruțător stăpân de oameni.

Vladimir Plahotniuc, cel care conduce țara de ani de zile, cu complicitatea și sprijinul rușilor și a lui Igor Dodon, a pus o fetiță de nici 30 de ani să emită o hotărâre prin care votul a peste 130 000 de oameni să fie anulat!

Și, în vreme ce românii din Chișinău sunt în continuare stăpâniți de acest Plahotniuc, instituțiile Statului Român nu au formulat până acum nici un fel de punct de vedere. INCREDIBIL! Absolut incredibil!

Ce se întâmplă oare? A cui este acest Plahotniuc? Cine-l ține în brațe? Cine are grijă de el? Este un oligarh, un miliardar controversat, un urmărit penal, o nălucă, o fantomă!!!

La Bruxelles, europarlamentari, români și de alte naționalități au luat deja poziție! La București este liniște! O liniște halucinantă! Asta nu poate însemna decât că, ferească Dumnezeu, Plahotniuc este al nostru, al românilor! Nu există altă explicație rezonabilă!

Deoarece la Chișinău este în desfășurare o inimaginabilă lovitură de Stat în care votul oamenilor este anulat de decizia unei puștoaice care execută ordine, iar România tace!
Unde este ambasadorul de la Chișinău, cu ce se ocupă acesta? Iată AICI un text relevant, răspunsul la această întrebare retorică!

Închei și spun așa, pentru toți cei care astăzi sunt dispuși să citească, să înțeleagă și să facă ceva!
La Chișinău va curge sânge! Maidanul din Ucraina a fost o tabără pentru copii preșcolari față de ceea ce urmează să se întâmple în Piața Marii Adunări Naționale, din centrul orașului. Pentru că oamenii ăia nu mai pot, nu mai vor, nu mai sunt dispuși să fie stăpâniți!

Ajutorul pe care suntem datori să-l oferim fraților noștri nu mai este de multă vreme o opțiune ci o sfântă obligație! Se aude, domnilor din „palate”…Cotroceni, Victoria, Parlamentului…
Știu sigur că știți deja…nu pricep de ce nu vedem încă ce ați decis să faceți!

Spuneți românilor ce ați decis să faceți cu viața fraților noștri de peste Prut! Asumați, o dată pentru totdeauna, și bucata aia de țară, oameni fără coaie care sunteți!

Lăsați-o dracului lui Plahotniuc sau faceți ceva pentru salvarea românilor care astăzi, după 26 de ani, se pregătesc să moară din nou pentru a trăi și ei, măcar pentru o clipă, într-o țară normală, în libertate!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: