Războiul PSD cu Justiția a intrat în starea finală de agreare! Mitingul imbecililor!

PSD organizează un protest împotriva abuzurilor Justiției. Întreaga lor pledoarie este construită pe cazuri izolate, pe excepțiile inerente oricărui sistem, chiar de valori fiind acesta. La miting vor participa, obligatoriu, mamifere. Oamenii serioși vor sta acasă, ei înțeleg mizeria care se pregătește.

Se cuvine să observăm că PSD, prin vocea celor mai vocali dintre ei, își asumă în detaliu o luptă cu Justiția care abuzează cetățeanul, indiferent de culoarea pielii, indiferent de opțiunea lui politică, indiferent de educație, vârstă sau sex.

Abuzul, conceptual definit de PSD, nu poate fi decât generalizat, și acționează, fără discriminare, asupra tuturor eșantioanelor societății. Nu se poate lucra cu altă ipoteză atâta vreme cât protestul de sâmbătă este unul național.

Pe mine, Justiția asta a lui Kovesi și Iohannis, acest sinistru „stat paralel” cu care se „nădușă” PSD, nu m-a abuzat! Problema este, dragii mei cititori, că pe mine Justiția nu mă vrea, nu vrea să mă abuzeze. Chiar deloc.

Altceva/altcineva mă abuzează. Dimineața, la prânz și seara, ori de câte ori vrea, ori de câte ori i se scoală, fără să întrebe dacă vreau sau nu și eu un pic de „abuz”.

Așa cum bănuiți, este vorba tocmai despre cei care încearcă să convingă o țară de imbecili că violatoarea este taman Justiția, nu ei înșiși, cinici, corupți, ticăloși și nesimțiți.

Cea mai sinistră formă pe care o poate lua propaganda și manipularea se va făptui sâmbătă, în centrul Bucureștiului, capitală europeană. Sub privirile noastre, a celor nedoriți de Justiție dar abuzați constant de niște indivizi care, cu sau fără astfel de mitinguri, tot în pușcărie vor ajunge!

România nu se va mai întoarce acolo unde Europa civilizată a găsit-o în 2007.
Niciodată, ca să fie foarte clar, inclusiv pentru imbecili!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: