Am uitat definițiile? Este foarte probabil să nu le fi știut noi, oamenii, niciodată?

Definițiile…

Să constatăm că Statul devine din ce în ce în ce mai puternic, mai egoist și mai puțin dispus să suporte „alintăturile” unora sau altora.

Statul, în sine, este o noțiune abstractă, se definește teoretic printr-un act de organizare socială și administrativă și se validează, practic, prin milioane de șuturi în cur la adresa celor care nu pricep câte eforturi face el, Statul, ca noi să avem pâine și…circ.

Am uitat definițiile. Este foarte probabil să nu le fi știut noi, oamenii, niciodată. Dar, spun cu asumarea unuia care ar băga plugul cu boi în acest Stat mascaradă care ne mântuiește zilnic viețile, se impune să stabilim de comun acord că deloc nu se cuvine să-mi fie mie teamă de Stat, ci lui de mine și de noi.

Ca atare, cei care, vremelnic, lucrează la această întreprindere căpușă a națiunii române, ar trebui să înțeleagă că Statul acesta nu este și nu trebuie să fie proprietatea nimănui, niciodată.

Pentru că, așa cum unii astăzi se poartă, pare că au confundat rolul de angajat pe care îl au în slujba anonimilor, cu cea de titulari de drept ai unor pachete majoritare de acțiuni.

Băi, băieți, eu pot înțelege că vă purtați așa pentru că-i țara plină de imbecili, dar grijă mare să nu intrați în coliziune cu unii, nu puțini, care nu și-au petrecut viața prin cârciumi sau biserici, ci cu o carte pe genunchi și cu un copchil pe celălalt.

Și-atunci să vedeți voi, Stat de drept și justiție socială! Justiție și nu echitate socială, anomalia comunistă cu care ați decis să puneți în aceiași traistă imbecili și caractere, ca și cum, absolut halucinant, și unii și alții ar putea scrie istoria poporului ăsta de care vă bateți joc în fiecare secundă!

Dar, vine și vremea lucrurilor care trebuie făcute! Și, să nu aveți nici un dubiu, se vor face!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: