Despre BLOGUL meu, abonați, sfaturi și nevoia de a înțelege…ce și cum!

Blogul meu este unul de autor. Public doar eu. Câteodată! Puncte de vedere.

Unele mai bune, altele mai mai puțin inspirate. Traficul pe blog este foarte bun, având în vedere că nu am investit nici un bănuț în promovarea acestuia. Sursele principale sunt motoarele de căutare, gen Google sau Bing, și rețelele sociale, Facebook în mod special.

Din păcate, după o atentă monitorizare, am constatat că afișarea postărilor mele, pe Facebook, se face haotic, după bunul plac al algoritmilor lui Zuckerberg. Deși pagina de Facebook a acestui blog are peste 3000 de fani, postările nu ajung, fără a fi distribuite de către voi, la mai mult de 300 de utilizatori.

Azi unii, mâine alții…și tot așa. Este și firesc, traficul s-a mutat pe mobil, motiv pentru care Facebook trebuie să-și afișeze postările sponsorizate, să facă bani pentru acționari.

Ca atare, îndrăznesc să atașez un formular sub aceste rânduri! Mă va ajuta mult. Îmi voi putea notifica cititorii, pe mail sau pe whatsapp. Dacă doriți să vă notific/anunț când voi scrie ceva interesant aici, completați formularul. Așa voi fi sigur că toți cei care își doresc cu adevărat vor citi lucrurile scrise de mine.

Și, ca să fie treaba…treaba, aștept și sfaturi de la voi! Este omenește, zic! Aflu și eu dacă sunt complet utopic, mai pot fi „salvat” sau pot spera, că textele mele, așa cum sunt ele,…mai pot salva câte ceva!

Vă mulțumesc mult, vă respect și prețuiesc!

Cătălin

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: