Despre onoarea lui Putin, un popor măcelărit și absurditatea unei epoci!

Putin…

SUA, Anglia și Franța au executat un scurt atac asupra unor obiective punctuale care au prezumtivă legătură cu armele chimice folosite, săptămâna trecută, în Siria.

Atacul s-a terminat. Ce este de reținut? Reacția Rusiei. Habar nu am dacă mai era nevoie de încă o evidentă confirmare a celor scrise de mine sau de alții. Nu Siria este importantă, nu oamenii din acea țară, nu măcelul programatic al sirienilor care nu sunt de acord cu Assad, nu înverșunarea cu care dictatorul refuză emanciparea acelei națiuni.

Importantă este poziția Rusiei în jocul geostrategic. Pe ruși fix în cur îi doare de anonimii care mor zilnic în Damasc și în celelalte orașe!

Important este Putin și…punct! Nu mă credeți? Iată cea mai recentă dovadă!

Ambasada Rusiei în SUA a postat, pe contul ei de Twitter, un mesaj relevant care „limpezește” miza susținerii, de către Kremlin, a sinistrului de la Damasc.

„Președintele Putin a fost grav insultat!”

Deci, se cuvine a înțelege că onoarea lui Putin este, în fapt, miza poziționării Rusiei în acest conflict, nicidecum chestiuni „minore” de genul libertății unui popor!

Cu maximă tristețe, așa cum am mai scris aici, vă atrag atenția că…se întorc stăpânii! Într-o epocă de o absurditate halucinantă!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: