Ungurilor, lăsați “vrăjeala”! Ieșiți din Europa, pentru că asta vă doriți!

Europa

Alegerile din Ungaria au fost câștigate de Orban! Un individ insalubru și nefrecventabil. Libidinos.

În mediul rural, acolo unde analfabetismul funcțional este la fel de mare ca și în România, partidul lui Orban a luat aproape toate voturile.

Peste două treimi dintre alegători au decis că retorica antieuropeană a primului ministru în funcție merită votul maghiarilor!

„Trebuie să apărăm Ungaria!” Propoziția a năucit de cap pe cei mai mulți dintre maghiari. S-a nominalizat și dușmanul: Bruxelles-ul, cu modelele lui de asociere și guvernanță colectivă!

Ca atare, se impune asumare totală. Mai ales la Budapesta. Iar dacă Bucureștiul se înscrie în aceiași paradigmă, după cum pare că începe a se întâmpla, să facem la fel!

Nu poți „scuipa” din toate pozițiile Occidentul, nu-l poți desemna „inamicul” unei națiuni, ca mai apoi să te așezi, ca un ghiolban arogant, pe scaun, la rotunda masă a Consiliului European!

Ungaria trebuie apărată! România, Polonia și toate celelalte țări din blocul ex-sovietic, la fel! Absolut corect. Dar…

Inamicul nu este, sub nici o formă, Europa și setul ei de valori, ci analfabetismul funcțional, refuzul evoluției, incapacitatea de adaptare și naționalismul putred, născător de felurite demențe politice, toxice și inexplicabile.

Cer Ungariei și ungurilor, cu subiect și predicat, să părăsească Europa!

Pentru că asta au decis, fără putință de tăgadă! Așa fac cei asumați, cinstiți cu ei înșiși, cu istoria!

Londra, posesoarea unui impecabil sistem de valori, făcătoare de istorie și nu auxiliară acesteia, a organizat rapid un referendum, iar britanicii au decis și asumat ieșirea din Uniunea Europeană!

Ungurilor, faceți la fel! Nu vă ține nimeni cu forța aici!

Personal, nici nu prea vă mai vreau atât de aproape de mine! Conceptual, evident! Pentru că geografia nu se poate, încă, negocia!

Dar, având în vedere toate cele din care sunteți făcuți, nimic nu mă mai poate mira!

Hai, „ușcheala”, lăsați-mă în pace!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: