Ce am eu și nu are CIOLOȘ…și VICEVERSA!

Ce am eu și nu are CIOLOȘ…și VICEVERSA!

Eu am curaj, el nu! Mă așteptam să-l aud definindu-și cu fermitate identitatea politică, dacă are!

Eu sunt impertinent de sincer, el nu! Aș fi vrut să aud, de prea multă vreme, de ce nu și-a dorit să câștige alegerile în 2016! Cu adevărat!

Eu am puncte de vedere grupate corect în jurul unui obiectiv, alfabetizarea funcțională și forțată a imbecililor acestei țări, la el nu pot identifica un obiectiv simplu, determinant, de forță.

El are mai multă școală și experiență administrativă la nivel maximal, european, eu nu am, dar popoarele nu se aliniază în spatele unor contabili! Axiomă!

El are partid, eu nu, dar…ne facem și noi 😂😂😂

El nu prea are coaie, se vede, se simte, eu am…aveți răbdare. 😂😂😂

El se pregătește pentru candidatura la președinție, veți vedea, nu bat câmpii, eu mă pregătesc să fac nani, mâine merg la muncă.

El „vinde” românilor conceptul curat și onest al omului politic nou, modern, european, eu am vândut produse alimentare, într-o gară…n-a mers…îl văd eu și pe el.

Eu am multe tare de făcut, el tocmai le-a cam terminat, partidul lui, discret și ezitant, se va screme să prindă Parlament, cel mai probabil se pregătește o horă a dreptei românești, de zile mari.

El este încă un „adolescent miop”, rătăcit în labirintul realităților românești, eu un anonim care-și petrece 16 ore zilnic, în stradă, printre români, până la gât scufundat în „balega noastră conceptuală”, cea de toate zilele!

Și, pentru final…el are tare multe de pierdut, eu NU! Motiv pentru care el nu folosește adevărul ca principal și elementar vector de comunicare, ci doar „mărțișoare lingvistice” care-i garantează aura de politician în frac, de salon, de recepție, de reprezentare, în vreme ce eu…prea multă școală nu am, „bâzâi socratic” printre ai mei și folosesc cuvinte ca să scriu adevărul, nu păreri despre acesta.

Ca atare, să votăm Cioloș! Dar în liniște, să nu-l speriem! Că face caca pe el și începe să miroase din nou, în toată România, a autentică latrină politică, nici până astăzi golită de istorica vidanjă a determinării unei națiuni!

PS: Știți, de fapt, ce am eu cu Cioloș? Mă deranjează extrem de mult „discreția” lui! Nu poți veni în fața unui popor, spunând că ești diferit, că ai alte abordări, dar în fapt să te comporți exact ca toți ceilalți! Despre politică la toate „capetele” este vorba, despre nimic altceva!

Țineți minte acest text, peste 2 ani îl voi reposta! Politică la mai multe capete fac toți, iar de toți eu sunt sătul! Vreau să votez oameni, nu combinații politice!

Noapte bună! Bag somn, mâine muncesc! 👍

UPDATE: Mai am și eu dreptate, câteodată. Iată o declarație proaspătă a numitului D. Cioloș:

„În privinţa unei posibile susţineri a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat de preşedinte al României, Dacian Cioloş a susţinut că aceasta depinde de strategia partidului şi nu îşi poate lua un angajament acum.

Cioloş a adăugat că preşedintele Iohannis este un om în care are încredere.

„Acestea sunt discuţii pe care va trebui să le abordăm în partid. Un partid care încă nu există. Deci aici nu e vorba doar de ce crede Dacian Cioloş, de ce cred eu, ci de care este strategia partidului. (…)”

Păi, măi Bobiță, tu chiar ne consideri oligofreni? Dar despre ce discută inteligențele voastre sclipitoare de atâta vreme? Offf…țară de ipocriți!

Comentariile nu închise.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: