EUROPA SUFERĂ! ATENȚIE, SE ÎNTORC STĂPÂNII!

EUROPA SUFERĂ! ATENȚIE, SE ÎNTORC STĂPÂNII!

Mâine, în Mama Rusie, au loc alegeri prezidențiale.

Candidează unii, alții și președintele lor. Eternul lor președinte, Putin. Vladimir Putin.

Poziționarea mea proeuropeană și asumată împotriva modelului rus de agregare socială și politică are argumente. Nu le înșir acum, am tot făcut-o.

Pentru cei pasionați de „Tânăr și neliniștit”, „Steaua-Dinamo” sau „Românii au talent” și mai puțin sau deloc atenți la direcția din care bate crivățul, spun doar că Putin, kaghebist cu acte în regulă, un fel de „miez” al statului lor paralel și paradit de vodkă, candidează și va câștiga alegerile pentru a patra oară.

De ce-l aleg rușii mereu și mereu? Din cauza unei încremenitoare și endemice dependențe de țar, de stăpân și de supunere, ca model istoric și asumat al unei națiuni ortodoxe și medievale.

Rusul are un salariu minim de cel mult 125 dolari lunar, incomparabil mai mic decât salariul unui român.

În Rusia rurală nu s-a schimbat absolut nimic, de câteva sute de ani.

Cea mai mare eroare pe care o fac unii este să priceapă Rusia după o scurtă vizită la Moscova sau Sank Petersburg.

Rusia rurală este un muzeu în aer liber, cu boieri, stăpâni, oameni săraci și incredibilă ignoranță.

Radiografiată obiectiv, Rusia nu poate fi un model pentru nici o altă națiune, iar naționalismul puturos al lui Putin și al camarilei sale va ține cetățeanul rus în întuneric. Cred eu, pentru totdeauna.

Putin verbalizează deseori preocuparea lui pentru recăpătarea de către mama Rusie a măreției de altădată. Nimic despre rus, despre cetățean.

Mai simplu spus, Rusia este mai importantă decât rusul. Acesta este TOTALITARISMUL. (Cel mai recent titlu citit de mine, despre totalitarism, este ACESTA!)

Nimic, absolut nimic din închipuita măreție a unei națiuni nu poate genera modele pentru altele decât dacă drepturile și obligațiile cetățeanului sunt definite cu limpezime și în egală măsură respectate.

Mâine, rușii își vor realege, pentru a patra oară, președintele.

Adrian Năstase și cu nu știu ce delegație este la Moscova, pentru lobby.

Pentru care lobby, pentru al cărui stat, pentru care cetățeni, că de la mine nu are nici un mandat?

Dar, pot înțelege! Pentru băieții din Vest, actori în realul film cu și despre oameni și problemele lor, pușcăriașii nu sunt și nu vor fi niciodată frecventabili! Indiferent din ce țară sunt aceștia.

De aia Dragnea, conducătorul de facto al României, are cele mai importante întâlniri politice la Fetești, Titu și Crevedia.

Rusia este singura entitate care validează propaganda antieuropeană. Putin, Dughin, Gherasimov sunt ași în materie. Asumați! Exact ca în video de mai jos!

La fel, Rusia garantează, chiar fără să facă absolut nimic într-o anumită direcție, conținut pentru imbecilitățile livrate astăzi, excepțional împachetate, românilor, polonezilor, maghiarilor, cehilor, bulgarilor și altora.

Dragnea există pentru că Putin trăiește.

Credeți-mă, aceasta este cauza pricipală a supraviețuirii unui asemenea model de conduită politică. Modelul Liviu Dragnea!

Un model care strânge snop, într-o singură mână, mult excepționalism, naționalism primitiv, refuzul normelor democratice, păstrarea forței birocrației, invalidarea structurilor paralele și complementare de putere, manipulare, minciună, mediocritate.

Nu va fi ușor pentru nici un european. Putin va câștiga din nou, iar clonele sale, mai mult sau mai puțin reușite, din Europa Centrală și de Est, vor primi din nou, aproape gratis, mandate noi pentru prostit în continuare popoare.

PS: Acum câteva minute, președintele Poloniei a declarat că apartenența țării sale la Uniunea Europeană este, pur și simplu, un alt fel de ocupație!

Popoarele suferă, dragilor, pentru că…se întorc stăpânii și vor să ne prostească din nou!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: