Despre VOT și impostură, despre unii dintre noi și o teribilă ÎNTREBARE!

Despre VOT și impostură, despre unii dintre noi și o teribilă ÎNTREBARE!

Întrebare pentru unii! Doar pentru unii…

Tu, omule, dacă nu ai puncte de vedere, dacă nu ți-ai formulat opinii obiective, ca urmare a unei preocupări reale față de cele ce ți se întâmplă, dar nu de la televizor, dacă zaci de ani și ani de zile în mediocritate, accepți tot ce ți se întâmplă, fără să comentezi, nu faci nici un efort să evoluezi, nu cumperi cărți deoarece nu-ți mai ajunge pentru bere la pet sau pentru rochii cu spatele gol, dacă îți este pur și simplu frică de șefi și de tartorii orașului sau județului unde locuiești, dacă nu ai speranțe, planuri, un personal cod de conduită, dacă scuipi pe jos, dacă aștepți de-o viață să ți se întâmple ceva, dacă ești mioritic, agramat, analfabet funcțional, leneș, oportunist, combinator, oricum altfel decât ar trebui să fie un om decent…nu-ți este jenă de tine când intri într-o cabină de vot?

Nu ai, așa, sentimentul unui ciudat și rece fior al imposturii? Nu simți că, cel puțin în cazul tău, votul nu ar trebui să fie un drept?

Ce te califică, omule, să hotărăști parcursul unei popor care te suportă? Și, sincer, cam câți sunteți de toți? Mulți, nu-i așa?

Umbrelor…

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: