Despre SUVERANITATE, folosită drept bâtă, în lupta propagandei cu Europa Occidentală!

Există în România oameni, culmea, adulți, care pronunță foarte des cuvântul suveranitate, într-un context absolut nepotrivit.

Mai exact, ori de câte ori apare pe la București câte un oficial al Uniunii Europene, să ne atragă atenția că o luăm pe câmpii.

Apar comunicări de genul „ce vin ăia să ne spună nouă ce să facem, nouă, românilor, deștepți care le știm pe toate?”

Două puncte de vedere am…

Primul. Am demonstrat și demonstrăm în continuare că nu știm să facem nimic. Cine are un alt punct de vedere, să-l susțină aici.

Recomand, înainte de „lansarea” în dialectica atât de necesară, câteva lecturi esențiale despre Europa! Se găsesc AICI!

Accept alte opinii, dar însoțite de argumente, nu de naționalism putred, lipsit de conținut. Eu am scris despre națiunile puternice AICI! Foarte limpede.

Al doilea. Normele de la care „ăia” de avertizează să nu ne abatem, normele lor, normele europene, normele democrațiilor consolidate, generează alt nivel de trai pentru cetățeanul lor. Infinit mai bun decât al nostru.

Ca atare, le propun celor „tari în gură” și experți în propagandă antieuropeană, să susțină un seminar despre „suveranitatea” la care fac ei referire, în fața celor 3,5 milioane de români plecați exact acolo de unde vin „ăia” care ne roagă politicos să avem grijă de drumul pe care dorim să mergem.

Închei, precizând, pentru conformitate, că cei 3,5 milioane plecați din țară, au luat-o, cătinel și posibil ireversibil, spre Vest și nu spre Est!

Ca și chestie…

2 gânduri despre „Despre SUVERANITATE, folosită drept bâtă, în lupta propagandei cu Europa Occidentală!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: