Despre PROPAGANDA care ne siluiește conștiințele și ne ucide speranțele!

Propaganda.

Nimic nu poate fi mai adevărat decât minciuna repetată la nesfârșit. Adevărul se naște și din „împletirea” meșteșugită a minciunilor.

Nu-i nimic mai grețos decât să-ți dai seama cum, zi de zi, fără nici un pic de jenă, mașina de adormit conștiințe lucrează, cu o candență amețitoare.

Oamenii, prizonierii unei precarități culturale cronice și a sălbăticiei cu care minciuna repetată la nesfârșit le siluiește convingerile curate și corecte, sunt ținte perfecte ale propagandei organizate și programatice, propagandă care are un singur scop: anularea individului ca titular de conștiință și definirea unor noi grupuri țintă mult mai ușor de administrat emoțional. Află AICI cum este posibil!

Democrația este o poveste despre individ, despre drepturile și obligațiile acestuia. Când Statul devine mai important decât individul, iar menirea celui din urmă este să protejeze Statul și nu invers, a se nota, cu litere mari în calendarul și istoria acestei natiuni, că s-a trecut discret și în tăcere, la o altă formă de guvernământ. Cum se va numi, dracu` știe, dar nu va mai fi vorba despre tine sau despre celălalt, ci despre Stat și instituțiile acestuia.

Ca să fie clar!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: