GUVERNUL, un ZAPCIU, a promis că nu taxează copiii minori, când va activa impozitul pe gospodărie!

Guvernul…

Impozitul pe gospodărie a intrat din nou în discuția acestui Guvern.

Nu știu și nu-mi pot imagina ce urmează. Pot înțelege însă că o gospodărie înseamnă „avuția” unei familii. O casă, o palmă de pământ, un șopron sau două, găini, doi sau trei porci, una sau două vite. În cazul cel mai bun.

Impozitul, sper, nu se va aplica și pentru copiii minori, ci doar pe proprietăți imobile și pe necuvântătoare. Statul a promis asta!😜

Sentimentul ciudat al întoarcerii „zapciului”, ca simbol autentic românesc de culgere a birului pentru Vodă și camarila lui, (află mai multe AICI!)se limpezește în mentalul colectiv al celor care au o relație corectă cu munca.

Celorlalți nu le pasă. Oricum nu au nimic, în cel mai bun caz un mormam uriaș de datorii.

Nu vă pot spune noapte bună până când, ușor malițios, nu mă întreb retoric de ce a crescut în asemenea hal numărul funcționarilor angajați la Stat, atât în administrația centrală cât și în cea de pe plan local.

În 1990 erau 800 000 de angajați la Stat, acum sunt 1,9 milioane. Bag seamă că este din ce în ce mai multă treabă de făcut, alt motiv rezonabil nu pot identifica. Mai ales că, între timp, chiar și aici, în România, au apărut calculatoarele!

Hai, la somn, mâine ne trezim tot în România!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: