Despre ROMÂNIA IEFTINĂ, când prețul cel mai mic este REGELE și românii sclavii lui!

România…

Pentru că ne vindem produsele la prețul cel mai mic, mierea, laptele, fructele, legumele, lemnul…România este o țară ieftină. AICI, argumente suplimentare!

Pentru că ne-am vândut și ne vindem proprietățile, atât unor români, cât și străinilor, fabrici, uzine, exploatări minerale, la prețul cel mai mic…România este o țară ieftină.

Pentru că Statul organizează licitații și le adjudecă la prețul cel mai mic, licitații care înseamnă lucrări de mântuialâ…România este o țară ieftină.

Pentru că nu facem altceva decât să cumpărăm produse la prețurile cele mai mici, produse alimentare, de consum…România este o țară ieftină.

Pentru că am renunțat să aflăm, să ne informăm, să cumpărăm cărți, și am optat pentru plata unui abonament TV, pentru că ni se spune acolo TOT, la prețul cel mai mic…România este o țară ieftină.

Pentru că valorile noastre, ale românilor, sunt contextuale, suntem cum bate vântul, cele corecte sunt prețuite de foarte puțini dintre noi…România este o țară ieftină.

Pentru că nu suntem dispuși să plătim un preț corect pentru viitorul României, să fim demni și să nu mai acceptăm să fim mințiți și am decis să optăm pentru atitudinea cu prețul cel mai mic, nepăsarea,…România este o țară ieftină.

Păi, dacă toate acestea scrise mai sus sunt adevărate, acceptate de cei mai mulți din noi, cum Dumnezeu de vrem noi, românii, pensii și salarii mai mari?

Pentru că pensiile și salariile noastre sunt mici, pentru că ne vindem munca pe un pol…România este o țară ieftină!

Să recunoaștem acest lucru și să lăsăm văicăreala de doi lei la care ne pricepem atât de bine! Noi trebuie să ne schimbăm, nimeni nu ne poate salva. Nimeni!

Și…GATA!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: