Cât de dificil să fie oare să decidem, o dată pentru totdeauna, să nu mai fim ușor de influențat?

Influențat…

În cărți scrie, în unele nu în toate, că marea majoritate a oamenilor este sugestionabilă. Extrem de ușor. Unealta folosită? „Ascuțitoarea” de emoții!

În fața emoțiilor, rațiunea pălește, iar individul este transformat într-o marionetă. Cu cât emoțiile sunt mai mari, cu atât mai lesne pentru „mânuitorul de oameni” este să facă ce-și dorește.

Emoțiile se transformă aproape instantaneu în adevăruri, convingeri, atitudini, acțiune.

Comunicarea, de orice fel, are rolul de a genera comportamente. Dacă „ascuțitoarea” emoțiilor este pusă la lucru pe termen lung, comportamentele generate de comunicarea mincinoasă devin periculoase, iar efectele lor, cel mai probabil regretabile, sunt scuzate, mai mult sau mai puțin, de generațiile următoare.

Are cineva impresia ca Hitler ar fi fost cine ar fi fost, dacă nu ar fi avut mandatul complet și necondiționat al poporului german, la începutul fulminantei lui cariere în fruntea naziștilor? Citește AICI mai multe despre nebunia manipulării naziste!

O națiune a fost încolonată, cu puterea cuvântului și cu ajutorul unei ireplicabile „ascuțitori” a emoțiilor în spatele unui dement sinistru.

Închei! Nu înainte însă de a le spune celor intrați deja în „ascuțitoarea” despre care vă vorbesc că se află în cea mai mare piesă de teatru regizată de unii dintre cei mai mari mișei ai națiunii noastre.

Fără Europa, fără asumarea imediată, integrală și ireversibilă a sistemului de valori occidental, noi, românii, ne vom transforma în ceea ce deja pare a fi o evidență! Într-un original popor nomad, modern!

Deja 3,5 milioane dintre noi au plecat de pe aici! Mai suntem câțiva!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: