Despre un ipochimen oprit în evoluție, un elefant și ghidul de bune practici!

Elefant…

A durat foarte mult până când am găsit esența lucrurilor, așa cum se spune, în ceea ce privește poziționarea coaliției de guvernare față de Europa, atunci când vine vorba despre interesul Bruxelles-ului când se discută despre Justiție.

Momentul relevant a fost reprezentat pentru mine de secundele în care, un sinistru ipochimen, astăzi deputat în Parlamentul României (vă dați seama ce adunătură este acolo), deputatul mitralieră, cum este poreclit de presă, a spus, pe un canal TV (personajul oprit în evoluție apare la TV și împarte înțelepciune națiunii) „ce caută ăsta în România, ce ne tot învață unii sau alții ce să facem noi în țara noastră???”, cu referire directă, evident, la vizita vicepreședintelui Comisie Europene la București.

Știți de ce acești oameni se poziționează astfel față de Europa și de instituțiile acesteia?

Pentru că cel mai mare coșmar al lor este că românii cu ceva în cap au elemente de comparație, europenele seturi de norme și legi! Mai grav, aceste norme și legi au produs efecte în ultimii 60 de ani, în Europa occidentală, acolo unde oamenii trăiesc mai bine și sunt respectați, acolo unde, în ultimii 15 ani, au plecat peste 3,5 milioane dintre noi.

Fără elementul de comparație, Dragnea și camarila lui își poate asuma cu fermitatea calitatea de IZVOR de noi norme sau legi, specifice spațiului carpatic pe care au de gând să-l stăpânească mult și bine!

Cu alte cuvinte, europenii ne spun: „măi, oameni buni, faceți ca noi, nu vă inventați voi fel de fel de sisteme de supraviețuire ca nație, nu experimentați, aveți la îndemână ghidul nostru de bune practici!”.

Dar nu, ghidul lor de bune practici nu este bun pentru România, știu foarte bine acest lucru personaje sinistre ca acest deputat mitralieră.

Deci, lipsa elementului de comparație generează premisele corecte pentru inventarea, legiferarea și implemetarea noului ghid de guvernare, a se citi ghid de bune practici, marca PSD!

De aia sunt așa de supărați pe Europa! Că ăia au ghidul lor, mai bun decat cel pe care vor ei să-l bage pe gât românilor. Iar propaganda Statului lor exclusivist nu prea mai face față! De ce? Poți afla de AICI!

Cert este că povestea aia cu…”așa se face” nu prea mai ține. Și dacă nu mai ține, se va rupe la un moment dat, chiar dacă…un singur elefant se legăna!

Noapte bună!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: