Căteva vorbe pentru INCONȘTIENȚII pe care i-am ales!

Vorbe…

Încep direct, fără să le mai dau „Bună ziua!”.

1. În România, 1 din 5 copii renunță la școală din cauza sărăciei și voi ați transformat țara într-un câmp de luptă pe tema Justiției! De ce?

2. În România, sunt câteva mii de școli cu WC-ul în spatele clădirii, făcut din scânduri, cu o simplă gaură în pământ, și voi discutați despre Justiție! De ce?

3. În România, analfabetismul funcțional depășește un statistic amețitor de 45%, acești români sunt incapabili să înțeleagă ce li se întâmplă, voi sunteți mulțumiți de această realitate și vă preocupați de Justiție! De ce?

4. În România nu sunt locuri de muncă, tinerii pleacă din țară, populația îmbătrânește, natalitatea scade, nu vă interesează, voi aveți o obsesie cu Justiția! De ce?

5. România nu are astăzi o identitate proprie, un proiect de țară, un concept de dezvoltare asumat, puțin vă pasă, vă spargeți capetele cu Justiția! De ce?

6. România nu are drumuri, autostrăzi, infrastructură feroviară, locomotive și vagoane, voi aveți alte treabă, treaba cu Justiția! De ce?

7. În România nu sunt spitale și medici, salvări moderne și personal specializat în mediul rural, poate măcar despre asta știți, deși nu pare, voi tot cu Justiția vă pierdeți timpul! De ce?

8. În România, spațiul mediatic este o cocină, fiecare spune ce vrea, media manipulează într-un fel de neimaginat, mințile oamenilor sunt buimăcite, vă doriți acest lucru, nu vă implicați în acest domeniu, aveți multă treabă, tot despre Justiție! De ce?

9. Vă protejați unii pe alții, mimați opoziția politică și dezbaterea reală, parlamentară, care trebuie să genereze beneficii pentru noi, cetățenii, vă arătați preocupați, dar tot pe tema Justiției vă „porcăiți”! De ce?

10. Ne mințiți de peste 28 de ani că vă pasă de noi, dar ne deșteptăm cât de curând! Am înțeles că nu vreți vot uninominal și obligatoriu, știm că drepturile voastre sunt mult mai importante decât ale noastre, se vede acest lucru, nu vă pasă, ne luați în continuare de proști și vă vedeți de treabă, de treaba voastră cu Justiția! De ce?

Și, apropos de Justiție! Voi, în naivitatea voastră, chiar credeți că vă vom lăsa să faceți ce vreți voi cu ea?

Măăăi, băieți…Voi chiar ne confundați pe unii…cu ceilalți! De ce nu puneți voi mâna pe această carte să pricepeți ce aveți de făcut cu Justiția unui popor? DE CE?

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: