VIDEO! Postare incomodă despre VACĂ și despre românii care nu știu să facă nimic!

Video…

Mai jos…un video! Un gen de înregistrare care, probabil, nu este foarte comodă pentru unii dintre noi! Pe scaunul pe care am stat ar fi trebuit să fie altcineva.

În opinia mea…o persoană publică, un formator de opinie (cel puțin de talia venerabilului!)  un academician, cel puțin un profesor, complet cărunt, cu o carieră fără cusur și o relevantă experiență de viață. Am așteptat, nu puțină vreme, să aud așa ceva sau să citesc măcar. Scaunul nu s-a ocupat, din `89 până astăzi. Am decis să mă așez eu și să vorbesc! Un anonim!

Noi, românii, suntem prea delicați cu noi înșine. Și nu înțeleg de ce! Refuzăm să vorbim cu glas tare, să ne asumăm realități, să spunem, cu subiect și predicat, ce credem, de fapt, că ni se întâmplă.

Suntem comtemplativi, apatici, resemnați, grijulii cu unii și cu alții, dar nu pentru că aceștia merită, ci doar din dorința firească de a avea liniște, o închipuită si vremelnică liniște! Nu vrem să ne pricopsim pe cap cu sute sau mii de „gălăgioși”, așa cum le spun eu în video!

Eu nu sunt așa! Sunt un anonim nenuanțat, un pic poate prea ferm, dar foarte direct! Vizionați acest video până la final…ca să aflați dacă sunt motive să-l așteptați pe următorul. Este pe drum, la fel de sincer și asumat!

Abonează-te AICI la canalul meu de Youtube!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: