NOI UNITĂȚI DE MĂSURĂ a GROZĂVIILOR cu care sunt prostiți unii dintre români!

Măsură…

Noile realități ale societății românești contemporane, născătoare de fenomene sociologice unice, reclamă evaluarea, prin asumare de noi unități de măsură, a acestor enormități. Să începem…

1. CIUVICUL – unitate de măsură a impertinenței cu care sunt vărsate hârdaie de rahat în capul tuturor celor care au un alt punct de vedere față de cel al militantului antisorosist. Ciuvicul măsoară…CIUVISMUL, stare de agregare specifică radicalului votant PSD.

2. GÂDICUL – unitate de măsură a pupincurismului românesc față de angajator. Gâdicul normează…GÂDISMUL, supremă asumare a misiunii de prosteală a maselor și încolonare a acestora în spatele unor scopuri politice sau financiare, personale sau de grup.

3. CIUTICUL – unitate de măsură a grobianismului mediatic. Ciuticul măsoară și evaluează…CIUTISMUL, curent media suprarealist cu frecvente puseuri de misionarism mediatic, senzațional și…în exclusivitate.

Pentru astăzi, doar trei noi metrici care radiografiază, foarte simplu, degradarea spațiului media din România si propaganda, in integralitatea ei! Mai multe despre propaganda politică puteți afla de AICI!

Dacă aveți idei, comentați, fără ezitare!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: