Să nu ne pierdem LIBERTATEA de A GÂNDI și A SPUNE cu glas tare!

Libertatea…

M-a întrebat acum ceva vreme un amic intrat de prea puține ori într-o biserică: „Auzi, mă, ce dracu’ pierzi vremea cu blogul ăla lu’ pește? Ai tu impresia că interesează pe cineva poveștile alea ale tale?”

Nu i-am răspuns, dar de atunci am decis că este mult mai bine să ne evităm!

Răspund acum, aici, ca să-mi lămuresc public opțiunea.

Blogul ăsta „lu’ pește”, așa cum l-a numit superficialul meu amic, este, fără putință de tăgadă, modul în care eu, personal, încerc să mișc lumea! Evident, este vorba de mica mea lume, în centrul căreia sunt chiar eu.

carti cadou blog

Scriu zilnic, mi-am impus o asemenea disciplină. Am vârsta la care, ca bărbat, sunt obligat, într-un fel sau altul, să iau parte la suferințele sau bucuriile Cetății.

Așa mă mișc eu, cum spune Socrate. Asumat, public, fără rețineri și false poziționări, consecvent și nenuanțat.

Adăugați la cele scrise mai sus și faptul că acest blog, în ultimele 7 zile, a fost vizitat de peste 53 000 de vorbitori de limbă română din 17 țări diferite.

Da, fac zilnic câte ceva și știu sigur că sunt mulțumit de ceea ce fac. Scriu pentru mine și pentru toți cei care găsesc în textele mele motive pentru a nu renunța niciodată la ceea ce ne aparține cu sfințenie.

Libertatea de a gândi și de a spune cu glas tare. Când nu le vom mai avea, vom tânji după ele. Abia atunci le vom simți cu adevărat lipsa. Nu lăsați, dragilor, să se întâmple asta!

Vă mulțumesc!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: