ROMÂNIA poate fi salvată doar dacă AMPUTĂM tot ce-i putrezit! Cu “aspirine” nu mai merge!

România…

Imediat dupa ’89 eram mai mulți în această țară. Unii mai isteți, alții mai proști!

Anii au trecut! Așa se face că mulți dintre români au plecat din țară. Statistic, au plecat mulți dintre cei isteți. Cei proști au rămas pe aici. Sau născut alții! Și de ăia și de ăia.

Statistic, „volumul” de istețime raportat la populația activă generează astăzi cifre mult mai mici, îngrijorătoare.

Adică, vorba lui CTP, este mai multă prostie per capita decât înainte de ’89!

Asta este realitate, nu prea avem ce face. Sigur, există fel de fel de „talibani” ai toleranței, ca formă de agregare a societăților deschise unde oamenii trebuie tratați corespunzător, cu înțelegere.

Bine! Am înțeles și asta! Dar, aș dori să fie foarte clar pentru toți cei care, din când în când, vizitează acest blog.

Nu sunt și nu am de gând să fiu deloc delicat cu imbecilii. De ce aș face asta? Pentru a fi grijuliu cu unii care votează fără să fie grijulii cu viitorul copiilor noștri? Să fiu grijuliu cu cei care votează PSD pentru 100 de lei în plus la pensie?

Exclus! Pentru mine, votantul PSD nu este om, este un mamifer oprit în evoluție! O anomalie darwinistă, un eșec social și psihologic, un analfabet funcțional, un monument de egoism, ură, invidie, neputințe, un deținător de relevantă mediocritate culturală, un „rest” de comunism, un milog, o umbră, un ciudat care crede, pur și simplu, că i se cuvine.

Pentru că „oamenii”, cei cu ceva în cap, educați minimal și cu responsabilitate civică, pot înțelege că avem exemple de bunăstare la îndemână, prețuiesc munca, competența, concurența, proprietatea privată, școala, sunt asumați, activi și urăsc societățile etatiste, încremenite în birocrațiile stufoase și clientelare care le sufocă.

Am spus și o repet! România are nevoie de un partid modern de stânga, are nevoie de o abordare corectă a problematicii specifice acestei teme.

România nu are nevoie de PSD, așa cum nu are nevoie de penali în fruntea Statului!

Cine își dorește să trateze cangrena care „roade” România de ani și ani de zile trebuie să priceapă că aspirinele sau piramidoanele nu au nici un efect în cazul unui asemenea diagnostic!

Dacă vreți să salvăm cu adevărat PACIENTUL, trebuie să-i amputăm tot ce-i putrezit deja!

Cu intoleranță, nu cu aspirine!

Un gând despre „ROMÂNIA poate fi salvată doar dacă AMPUTĂM tot ce-i putrezit! Cu “aspirine” nu mai merge!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: