SCRISOARE DESCHISĂ către Liviu Dragnea! România se iubește, nu se stăpânește!

Scrisoare…

Stimate domnule Dragnea,

Constat cu amară tristețe, deși fac parte din categoria celor care își caută în fiecare dimineață motive să facă rost de un zâmbet, că nu este bine.

Nu am votat PSD, pentru că nu v-am crezut. Mai ales pe tine, dar și pe toți ceilalți. Nu am crezut „magicul” proiect de guvernare cu care, asta este, mi-ați convins părinții pensionari să vă dea din nou votul lor.

Nu am votat PSD pentru că tu și colegii tăi nu prețuiți elementarele reguli care garantează bunăstarea: competență, concurență, muncă și transparență.

Nu am votat PSD pentru că ați rămas, voi, politicienii născuți din „poveștile” neocomuniste ale lui Iliescu și Cozmâncă, încremeniți în paradigma politică din anii ’90, incapabili să vă adaptați vremurilor, antieuropeni și medievali.

Nu v-am votat pentru că prea mulți dintre voi, liderii acestui partid, aveți, într-un fel sau altul, probleme cu Justiția.

Am avut dreptate! Nu înțeleg, și te rog să mă ierți dacă sunt îngust la minte, de ce, iată, principala voastră preocupare, astăzi, este schimbarea șefei DNA, deși sunt alte câteva sute de teme care au atât de mare nevoie de atenția voastră.

Nu am votat PSD pentru că sunteți incapabili sau răuvoitori să împrumutați modele europene de succes și să le implementați în România.

Nu v-am votat pentru că știam că partidul vostru este o organizație clientelară, unde liderii locali, numiți de media baroni, fac legea în județele și orașele pe care le stăpânesc și nu au nici un gând să-i ajute pe oameni, să le deschidă mințile, să le ofere libertate și locuri de muncă.

Nu v-am votat deoarece știam că mulți dintre cei care urmau să fie numiți de tine în funcții înalte în Stat sunt semianalfabeți și compromiși de sinecurile pe care le-ai oferit lor, cu mărinimie.

Nu am votat PSD, domnule Dragnea, pentru că bănuiam ce delir fiscal avea să urmeze. Și am avut dreptate!

Nu am votat PSD pentru că m-am săturat să constat, de atâția și atâția ani, cu câtă larghețe împarți banii românilor care muncesc pe ajutoare sociale care ajung în buzunarele celor care pot să muncească, nu o fac, dar vă votează.

Nu am votat PSD pentru că minciuna voastră electorală nu a cuprins nici un rând care să-mi spună mie că veți recompensa munca cinstită, de calitate înaltă. Am avut dreptate, ați fiscalizat munca și mai mult.

Nu am votat și nu voi vota niciodată PSD pentru că mințiți, pentru că vă protejați unii pe alții, pentru că atunci când sunteți prinși la furat, unii dintre voi, spuneți că procurorii vă vânează, pentru că atunci când sunt alegeri, pe listele voastre sunt mereu aceiași oameni, aceleași caractere.

Nu voi înțelege niciodată cum dormi noaptea. Cum poți închide ochii și visa frumos când tu știi că doar 18% din populația cu drept de vot a acestei țări a avut încredere în tine și ai tăi?

Pentru că eu nu pot să dorm, sunt îngrijorat, chiar speriat. Nu știu ce mai aveți de gând să faceți, ce alte și alte ordonanțe de urgență veți mai da, ce alte idei năstrușnice veți mai avea.

Dar cea mai mare și mai mare supărare pe care o am pe voi, cei de la PSD, este că nu aveți decența să spuneți acestui popor ADEVĂRUL!

„V-am mințit și de data asta, nu prea știm ce-i de făcut cu România, cu Justiția și viitorul ei, dar ne descurcăm noi, că suntem băieți deștepți, așa cum am fost mereu, noi, cei de la PSD!”

Închei aici, cu speranța că aceste câteva rânduri te vor găsi mai liniștit, mai ponderat și convins că indiferent ce veți face, această țară este și a noastră, a celor care nu vă iubim! Și, nu uita, domnule Dragnea că…

România se iubește, nu se stăpânește!

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

2 gânduri despre „SCRISOARE DESCHISĂ către Liviu Dragnea! România se iubește, nu se stăpânește!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Dragul meu om cinstit,Dragnea va dormi mereu bine fiindcă s-a născut fără gena rușinii ….dintr-un milițian de Teleorman.Ce a vazut in familie,asta aplică in acest moment acestui popor sărac și umilit.In jurul lui a adunat tot ce au produs mai rău lipsa de educație,răutatea moștenită,caracterul de neam prost…intr-un cuvânt…guvernul.

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: