Despre mine, ca BLOGGER! Și despre intoleranța la prostie, frică și NEIMPLICARE CIVICĂ!

Blogger…

Un bun amic îmi spune dimineață, la o discuție relaxantă, că sunt extremist, prea dur, deloc poziționat în centru, fie dreapta, fie stânga.

Da, are dreptate, sunt extrem de violent cu câteva lucruri esențiale, zic eu, pentru supraviețuirea noastră ca nație și ca indivizi.

Sunt intolerant cu prostia, cu toate formele ei de agregare, cu insultele, la fel, cu toate formele lor de agregare, cu teama cetățeanului față de Stat și față de instituțiile acestuia.

Nu accept fofilarea civică, comportamente de genul „lasă că fac ăia, pe mine să nu mă vadă șeful!”. Disprețuiesc milogii și aș interzice în secunda doi ajutoarele sociale pentru cei care pot merge la muncă.

Îmi este silă și devin foarte violent, în scris evident, cu toți oamenii politici care ne disprețuiesc și ne tratează ca pe niște vite. Urăsc lipsa de responsabilitate și oportunismul de orice fel.

Da, dacă toate acestea sunt forme ale extremismului cu care eu mă poziționez public, atunci așa să fie. Nu-mi voi ascunde convingerile, indiferent cât de nenuanțate sunt acestea.

Oameni buni, România este o țară „zugrăvită” în nuanțe de gri. Aproape nimic nu mai este ALB sau NEGRU, totul este un gri foarte murdar.

Eu, pentru că așa sunt, scriu în ALB sau NEGRU. Atât de compromisă este comunicarea cotidiană de acest gri murdar, încât cuvintele tari, puse în contexte corecte, sugerează un anumit tip de extremism.

Da, bunul meu amic are perfectă dreptate. Sunt extremist, intolerant pe teme specifice! Mai rămâne de stabilit o singură chestiune!
La ce se raportează când spune asta?

PS: Îmi va spune el ce și cum, când ne vom revedea, cel mai probabil, săptămâna viitoare! Povestim!

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

Un gând despre „Despre mine, ca BLOGGER! Și despre intoleranța la prostie, frică și NEIMPLICARE CIVICĂ!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: