CIOCU’ FOARTE MIC! ROMÂNIA DOARME! Koveși va pleca, Vâlcov va rămâne!

Koveși trebuie să plece. Nu a fost, nu este și nu trebuie să fie noul J. Edgar Hoover al României. Așa cum a plecat Coldea, trebuie să plece și Koveși. Este opinia mea sinceră!

Nu pentru că a greșit cu ceva, nu știu asta. Trebuie să plece deoarece în astfel de poziții, de forță, nu trebuie să faci purici.

Vezi modelul multinaționalelor și al expaților. Liderii sunt mutați pe poziții diferite, după intervale regulate de timp. Nu mai comentez, este lesne de înțeles.

Mai mult decât atât, vreau să aduc aminte unora sau altora că cimitirul este plin de oameni de neînlocuit.

Koveși trebuie să plece, iar dacă ofensiva împotriva DNA va continua, se va dovedi astfel că toți acești contestatari au o problemă reală cu Justiția, nu cu o persoană anume, care vezi Doamne patronează un sistem putred, așa cum ni se sugerează.

Dacă am lămurit-o pe asta cu DNA, ce facem cu Vâlcov? Deci, cum facem? El se bucură de prezumția de nevinovăție? Nu înțeleg, vă spun sincer, nu pricep.

El de ce nu pleacă? Chiar trebuie luat cu cătușe din sediul Guvernului, așa cum vezi la TV imagini din Ucraina, Rusia, China sau Coreea de Nord?

Aaaa…de fapt, dragilor, este o halucinantă demonstrație de forță brută! Schimbăm procurorii, pentru că nu-s ai noștri, pentru că greșesc, fabrică probe și ne vânează. Asta spune PSD.

Pe ai noștri, condamnați de judecători, nu de procurorii care ne vânează, nu-i putem abandona, deoarece trec prin momente grele. Și asta mai spune PSD.

În fruntea Statului nostru sunt analfabeți și infractori condamnați deja în primă instanță.

Știți de ce? Pentru că se poate, pentru că ei POT!

…face așa ceva!

Ciocu’ mic, România doarme!

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

Un gând despre „CIOCU’ FOARTE MIC! ROMÂNIA DOARME! Koveși va pleca, Vâlcov va rămâne!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: