Uite că eu NU VREAU AUTOSTRĂZI și nici pensii și salarii mai mari!

Salarii…

Toți nemernicii care fac politică în propriul folos nu știu să spună altceva decât ceea ce dorește românul să audă.

Adică…autostrăzi, pensii și salarii mai mari, dreptate și echitate socială.

Nu, băi nene! Nu asta trebuie acestei națiuni. În toți acești ani s-a tot vorbit de autostrăzi! S-au făcut autostrăzi? NU! S-a vorbit de creșteri de pensii și salarii, în condițiile în care productivitatea muncii a scăzut de la an la, deci creșteri neacoperite matematic. A crescut speranța de viață a pensionarului? NU! Dar speranța de viață a salariatului căruia i-a fost crescut salariu fără să i se mărească și volumul de muncă? NU!

Păi atunci, care-i treaba, de fapt? Răspuns corect…NICI UNA!

Ei bine, eu nu vreau autostrăzi și bani mai mulți pentru angajații din sectorul public! Și nici pensii mai mari nu vreau. Cei care muncesc în privat știu ce spun, ne negociem singuri valoarea muncii noastre.

Eu vreau să educăm toți imbecilii acestui popor și să avem grijă de educația copiilor noștri. Îmi doresc dascăli bine plătiți, respectați, dascăli care fac cu drag ceea ce fac.

Și mai vreau spitale moderne și medici buni în țara mea, foarte bine plătiți.

Atâta vreau! Dacă am de mers până la Focșani, prefer să merg călare, dar să întâlnesc pe drum români care știu ce-i cu ei pe acest pământ, români cu școală, educați, demni, muncitori, respectuoși, fermi, imposibil de păcălit de politicieni hienă.

Vreau să-mi crească inima că sunt român, vreau să fiu bucuros că țara mea va avea un viitor.

Cu pensionarii…lasați-mă! Cei care înțeleg ce scriu eu aici, vor prețui adevărul! Pentru ceilalți, care nu vor înțelege acest punct de vedere, nu dau doi bani. Pentru că ei votează de 28 de ani orice nemernic care promite și luna de pe cer dobitocilor, deși știe foarte bine că nu-i a lui și nu se va putea ține de cuvânt.

De murit, murim toți! Este adevărat, pe rând! Vine și al meu! Important este ce decizii luăm în viață și ce avem de gând să lăsăm după noi!

M-am săturat până peste cap ca de fiecare dată pensionarii să decidă viitorul acestui popor! Evident, pentru doar 100 de lei în plus pe lună!

Și voi, alți nemernici, care nu mai dați doi lei pe țara asta și nu mergeți la vot, deși aveți educație și job-uri bune astăzi, înțelegeți că a trăi bine nu este a axiomă universal valabilă.

Dacă România se duce dracului…mergem toți cu ea, indiferent cine și ce facem…corporatist, bugetar, pensionar sau blogger nevrotic!

Cam asta….

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

Un gând despre „Uite că eu NU VREAU AUTOSTRĂZI și nici pensii și salarii mai mari!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: