PSD face ce a spus! Dar în viitorul mandat! Acum doar testează PROSTIE!

Testează…

Urlam ca un apucat, pe străzi, în pub-uri, pe unde apucam! Aproape că păream nebun. Pentru că vedeam că generația mea își pierduse complet miza psihologică și socială. Așa a fost, nu au ieșit la vot. Așa este și acum.

Au ieșit…ceilalți! Nu vreau să-i mai jignesc, mi s-a acrit. Au votat PSD și acum Olguța le-a spus adevărul.

Știți cum este? Exact cum a făcut tata. Mi-a promis că-mi cumpără bicicletă la 12 ani. Când am împlinit vârsta stabilită mi-a spus că am înțeles greșit, că el a spus 14 ani.

Am plâns de a sărit cămașa de pe mine. Pur și simplu…îl uram. Acum, la peste 40 de ani, știu că tata, săracul, nu avea bani să-mi cumpere bicicletă. Astăzi îl înțeleg! Pe tata! Pe ăștia, NU!

Pentru că tatăl meu era un biet mecanic auto care trebuia să crească doi copchii, nu o gașcă sinistră de politruci semidocți care-și bat joc de mințile mai puțin mobilate ale românilor.

Ascultați-mă, nu uitați! Nici în 2019 nu se va întâmpla ce a spus Olguța astăzi! Știți de ce? Pentru că România nu poate susține aceste inepte recompense electorale! Sub nici o formă! Pentru că nu sunt bani, pentru că România este săracă!

Așa cum era și tata, cum eram și noi! Motiv pentru care, știu că mă credeți, ai mei nu au putut să-mi cumpere niciodată bicicletă!

Nu am murit! Am crescut, am învățat, am muncit și mi-am luat singur o…mașină nouă! Și când a văzut-o tata…a plâns!

…de bucurie!

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: