Despre români repetenți, dezvoltare personală și sisteme de valori!

Mergeți în Gara de Nord din București. Nu am ales la întâmplare acest loc. Traficul zilnic este foarte mare!

Alegeți, după ce criterii doriți, 10 români! Apoi, întrebați acești participanți la testul nostru suprem care le este sistemul minimal de valori. Atenție, lucrăm cu ipoteza că înțeleg ce este acela un sistem de valori.

Apoi, invitați persoanele alese într-o cameră și vă rog să le comunicați că trebuie să renunțe la sistemul lor de valori. Probabil, se vor „înfoia” un pic.

Alegeți la întâmplare un singur român dintre cei 10 și poziționați-l forțat, lângă ușă, cu degetele exact lângă balamale.

Cu glas tare, comunicați ce urmează! Veți constata că toți vor renunța la propriul sistem de valori, deși, practic, nu li s-a făcut, încă, nici un rău.

Evident, din acel moment puteți converti aceste umbre de oameni la islam și apoi chiar să faceți ce doriți din ele. Sistemul de valori al românului este o noțiune abstractă și se activează contextual. Cum, exact la fel, contextual, sistemul de valori al românului se anulează în câteva secunde.

Țuțea, Maniu, Ioanid și alți deținuți politici nu au renunțat la sistemele lor de valori, indiferent de gravitatea sacrificiului de sine. Unii dintre ei au murit stâlciți în închisorile comuniste pentru niște „abstracțiuni” de genul sistemului de valori. Astăzi, unii dintre noi renunță și la Dumnezeul lor de teama unei posibile suferințe.

Aceștia sunt românii care formează astăzi majoritatea toxică a acestei națiuni.

Mai suntem și de alte feluri, dar ne-au cam „rărit” vremurile!

Iată motivul pentru care magistrul Țutea ne gratula cu astfel de atribute! Da, imbecilitatea, ca formă supremă de expresie a mediocrității culturale, a transformat România într-o clasă de repetenți.

Repetenți, din păcate, la cea mai dificilă disciplină (se predă din clasa a III-a) la care, evident, avem nevoie urgentă de meditatori!

DEZVOLTARE PERSONALĂ!

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: