Despre imbecili! Tăriceanu le-a promis 100 lei! Soros crește potul la 200! Ce urmează???

Aflăm cu surprindere, sau nu, că PSD, partidul care a câștigat alegerile din 2016, folosind un proiect de guvernare lipsit de orice fel de sustenabilitate, a se citi IMPOSIBIL DE IMPLEMENTAT, a anunțat astăzi ca respectivul proiect/program se modifică.

În părțile lui esențiale, a se citi termene de implementare. Termenele nu au fost prelungite. Altfel spus, nu se mai asumă nimic.

Vreo 40 din cele câteva sute de măsuri INCREDIBILE au fost finalizare. Cele mai simple, cele mai la îndemână. Bun…

Acum, mă întreb eu ca un imbecil…păi dacă nu mai faci lucrurile pentru care ți-am oferit votul, cum facem, măi PSD?

Te faci că nu s-a întâmplat nimic și-ți vei continua drumul triumfător în fruntea națiunii până la următoarele alegeri?

Cum facem, spune-mi și mie cum facem? De ce-ți modifici proiectul? De ce nu-ți păstrezi cuvântul? De ce nu ai onoare să lași guvernarea altora?

Pentru că poți, PSD? De asta te prefaci că nu s-a întâmplat nimic?

Ei bine, încerc să ies din rolul imbecilului sinistru și, deși aș dori să-l înjur de mamă pe Tăriceanu pentru că le-a promis boilor ce votează PSD-ALDE încă 100 de lei la salariu, mă calmez și spun…

În opinia mea, miza viitoarelor poziționări publice ale celor care ies în stradă încă de anul trecut de pe vremea aceasta nu trebuie să mai fie pachetul de legi ale Justiției ci incredibila TÂLHĂRIE emoțională săvârșită împotriva minților rătăcite ale celor 3,5 milioane de cretini incurabili care au dat țara pe mâna unor incompetenți dovediți în schimbul sutei de lei promise la salariu, pensie sau ajutorul social.

Degradarea continuă a capacității de înțelegere a regulilor care guvernează lumea, analfabetismul funcțional, precaritatea culturală alarmantă și activarea mecanismelor specifice statelor corupte și lipsite de componenta civică specifică democrațiilor consolidate, au transformat România într-o gară de unde se cumpără doar bilete dus. Unde? Nu contează, dus să fie!

Bag de seamă că sunt printre puținii care realizează, la adevărata ei valoare, ÎNȘELĂCIUNEA ULUITOARE la care a fost supus PROSTUL STANDARD al acestui popor.

Mie îmi pasă! Lui…NU!

Motiv pentru care, din acest moment, înțeleg că adevărații vinovați pentru tot ce i s-a întâmplat acestei țărișoare în acești 28 de ani sunt: IMBECILUL, PROSTUL, MILOGUL, COMBINATORUL, ASISTATUL SOCIAL și PENSIONARUL COMUNIST.

Pentru că tocmai acești nenorociți care votează de fiecare dată PSD pentru 100 de lei sunt, de fapt, cei care transformă România în colonie.

Știți la ce mă gândesc? Să-l sun pe Soros și să-l rog, experimental evident, să le dea el câte 200 de lei, dublu decât le oferă Dragnea și Tăriceanu.

Să vedeți atunci caractere, naționalism sănătos, excepționalism modern și infinită demnitate românească!

Toți cei enumerați mai sus îi vor pupa mâna ungurului-evreu pe care astăzi îl scuipă pe banii lui Tăriceanu. Și-i vor spune „conașule”, așa cum vorbeau țiganii cu stăpânii lor în filmele cu haiduci, de la finalul anilor ’80!

Ce oameni, ce țară…în ce RAHAT!

INCREDIBIL!

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: