Despre Soros, Dragnea, Chirilă, slugi și imbecili!


Încerc să aștern câteva cuvinte despre Soros și despre Dragnea, două personaje antitetice. Motivul? Ordinul pe unitate dat de mogulul din Teleorman! A dispus ca pe toate paginile Facebook care au administratori pesediști să fie inserată o știre despre Tudor Chirilă și despre Soros, cel care-l plătește. Așa stând lucrurile, să citim…

1. George Soros este un nene care a făcut câteva miliarde de dolari, în lumea în care miliardarii, oameni de succes, apar pe coperțile revistelor de succes. Liviu Dragnea este un nene care nu a făcut mai nimic în viața lui…Greșesc, doar politică și combinații.

2. George Soros militează de câteva decenii și donează bani pentru cauze care au în centrul lor societățile bulversate de dictaturi, ignoranță, corupție, minciună etc. Da, are un interes direct!!! În societățile deschise, democratice, libere din toate punctele de vedere, Soros poate investi și câștiga bani. Este ceva rău în asta? Nu, nu este! Dragnea Liviu face tot ce este pământește posibil ca lumea să fie terorizată, dependentă de locul de muncă la Stat, ingnorantă…proastă, mai pe bune spus. Nu-și dorește o economie funcțională și români cu locuri de muncă la privat, cu salarii decente. De ce? Păi, atunci el nu mai poate face nici o „combinatie”, că nu ar mai avea cine să-i asculte minciunile.

3. Operațiunile economice și filantropice ale lui Soros sunt la vedere, înregistrate, fiscalizate, monitorizare! Cele mai multe dintre ele, că nu fiu mai catolic decât Papa!

Dragnea ăsta, Liviu Dragnea, de unde paștele mă-sii de viață are atâta avere și un asemenea standard de viață??? Că este funcționar al Statului din 1996!

Și ăsta, Dragnea Liviu, are cică grijă de români și de necazurile lor. Așa de bine…că-și pune slugile să distribuie o mizerie de minciună despre Chirilă, ca și cum noi nu știm că nu mișcă nimic în PSD fără să știe el!

Uite de asta am dracii pământului pe tine! Pentru că ești tupeist, pentru că mă insulți zilnic și pentru că te joci cu mințile imbecililor care ți-au votat mizeria de program electoral. Pentru că „de guvernare” nu este, măi impostor sinistru ce ești!

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

Un gând despre „Despre Soros, Dragnea, Chirilă, slugi și imbecili!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: