Citiți asta despre Palada Mirel, un bătăuș eșuat în abisul propriei conștiințe!

Scrie Palada Mirel…cel din foto:

„Vor fi undeva în jur de zece mii. Cam cîți vin la un meci de fotbal mediocru. Cu zloata asta, vor fi niște zece mii foarte murați și foarte ciuciulete. Evident că marile lumini obiective ale presei românești, acele unități aproape civile de știri vor clama că au fost cel puțin o sută de mii. Niște aproape civili o să facă multe spume la gură. Și uite așa se construiește încă o legendă a luptei anticomuniste în România.

PS: Pentru cei care nu știu sau nu vor să socotească și o țin langa cu cifrele umflate din burtă, vă recomand să vă uitați la concertul Queen de pe Wembley (Life Aid, 1985), unde toate sursele dau 72 de mii de oameni. Îl găsiți ușor, e plin YouTube-ul de el. Uitați-vă acolo, să vedeți ce înseamnă CU ADEVĂRAT 72 de mii de oameni. Apoi întorceți-vă la meseria voastră de tefelei, că știu că nimeni și nimic n-o să vă convingă, sînteți convinși deja, aveți doar certitudini. Amărîților…”

Acest ipochimen, bătăuș de profesie, cel care alături de Ghiță fugarul și păcăliciul de Diaconu au făcut un partid în așteptarea salvatorului Ponta, zvârle de ani buni șuturi în cur oricărui naiv care dorește să scape România de naționalismul puturos al celor ca el.

Palada Mirel este o incredibilă matriță în care se toarnă zilnic răutate, venin, frustrare, imbecilizare, naționalism periculos și excepționalism de doi lei.

Palada Mirel este portavocea scheletelor comuniste ale nomenclaturiștilor, ale pungașilor și tuturor profitorilor acestei nații blestemate.

Pumnii administrați senatorului Goțiu, de curând, în studioul B1 TV, validează o mai veche teorie care evaluează foarte limpede lipsa de argumente ale personajelor de tip Palada Mirel, atunci când acestea simt nevoia, firească până la urmă, de a susține un punct de vedere.

Așa arată un anarhist, un eșuat și beteag de conștiință fost sinecurist, aflat astăzi în delicata situație de a-și face rost de atenție și audiență!

Pentru că este unul dintre cei mai mari dobitoci contemporani, am decis să-i acord atenția mea!

Sper să nu vă deranjeze…AMĂRÂȚILOR!

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: