Despre stăpânul taliban de Vaslui și intabularea forțată în cartea funciară a comunismului reacționar!

Cităm din alt „dinozaur comunist”, stăpânul județului Vaslui, nenea Buzatu:

„Ideea de a dezbate câteva aspecte legate de situația actuală este una foarte bună. Spre deosebire de președintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibană a PSD și nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte ușor să-i recunosc după răgetele pe care le scot și am înțeles că este o facțiune ultrareacționară care habar nu are de comportamentul democratic și de valorile umanitare. Sunt indivizi care se ascund în dosul anonimatului rețelelor de comunicare și, după părea mea, și câțiva «antrenori» din instituțiile de represiune caracteristice statului capitalist.”

Și acest specimen, aflat în tabăra lui Dragnea, refuză transparența, ca formă decentă de agregare a partidelor politice românești.

Comunismul lui Buzatu nu este o noțiune abstractă, este o metaforă reacționară care face zilnic victime pe moșia stăpânită cu fermitate de această formă de viață toxică și nevrotică.

Vaslui este unul dintre cele mai sărace județe din țară, iar nenea Buzatu este „servant public” din 1992, an în care a fost ales deputat de Vaslui pentru prima oară, adică de 26 de ani.

De șase ani este președinte CJ Vaslui!

Un alt dinozaur comunist…

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

Un gând despre „Despre stăpânul taliban de Vaslui și intabularea forțată în cartea funciară a comunismului reacționar!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: