Marian Oprișan, contele de Vrancea, față în față cu marxismul într-un județ calamitat sociologic!

Marian Oprișan, contele de Vrancea, acest ipochimen sinistru, uitat de vremuri și de umbrele de oameni din acel județ prăpădit de tot, la butoanele puterii, a declarat, în legătură cu scrisoare lui Bădălău către membri PSD:

„Asta cu conducerea colectivă în PSD este o poveste!”

Păi cum dracu’, băi Oprișane, să fie altfel în capul ăla al tău de sinecurist notoriu? Ce, ești atât de dobitoc să nu pricepi că dacă la București dispare Dragnea și conducerea este preluată de o „regență” comunistă de context, la Focșani va fi altfel? Nu, nu ești atât de dobitoc! Ești unul și mai mare pentru că, sărmanule, în mintea ta de oaie creață tu chiar crezi că faci bine vrâncenilor, cei mai mulți dintre ei angajați la Stat, Stat pe care, oportunistule, l-ai confiscat în integralitate.

Oamenilor le este frică să-ți pronunțe numele, pentru că teroarea ce se poate prăvăli asupra lor este încremenitoare.

Pricepi, băi nene, că tu nu ai fi existat niciodată dacă în județul ăla oamenii aveau un loc de muncă decent, într-o companie privată?

Oricum, opinia mea este că toți cei care au condus sau conduc județe calamitate sociologic, Vrancea, Vaslui, Teleorman, Ialomița, Botoșani etc…trebuie să răspundă, la un moment dat, în fața acestui popor bezmetic și înlemnit de frica pierderii locului de muncă la Stat.

PS: Fotografia nu este trucată! Așa arată un conte…comunist!

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: