Zenzație pe FACEBOOK! Un analfabet funcțional a strâns 58 000 de share la niște castraveți!

Un cetățean român scrie supărat, pe Facebook, iar alți 58 000…distribuie. Vă rog să rețineți, 58 000 de share! Toate, absolut toate, adunate la textul de mai jos, text susținut și de fotografii relevante…

„Am făcut 200 de km sa demonstrez ceea ce am postat ieri si anume ca un produs unguresc in Kaufland Turda costa dublu fata de acelasi produs cumpărat din Kaufland Aachen Germania !!!! Acum cred ca nu mai sunt dubii !!!! Rog sa nu mai fie șters mesajul si totodată rog sa dați share sa vadă fiecare !!! Asta înseamna lipsa de respect pentru cei din Romania si transmit pe aceasta cale rușine conducerii Kaufland !!!!…poate e o măsura de a strânge bani pentru ași achita datoria istorica fata de Romania !!!! De aceea cosul in Romania e mai scump !!!!”

Constat cu stupoare că 58 000 de romăni, cel puțin ei, nu înteleg capitalismul. Ei au o problemă cu prețul fixat de o entitate privată care evoluează pe o piață globală și nu se străduiesc să priceapă corect mecanismele firești care stau la baza economiei libere, concurențiale.

Sau, probabil, analfabetul funcțional a publicat un text despre etică în afaceri, despre pudoarea fixării prețurilor, despre mercuriale și despre teoretice clase de prețuri pe care o companie privată are sau nu voie să le afișeze românilor. Doamne ferește!!!

Decât să se simtă insultați că la Aachen nu știu ce costă mai puțin decât la Turda, cei 58 000 de „afectați” ar trebui să sprijine producătorii din România și să cumpere produse fabricate în România. Interesează pe cineva? NU! Pe acești analfabeți funcționali irecuperabili, România viitorului nu se poate baza. Pentru că nu înțeleg nimic, pentru că nu vor să gândească, pentru că așa sunt ei.

Închei cu o nostimă ipoteză! Mă gândesc serios să introduc pentru cititorii blogului meu cu IP din România o taxă lunară de 2 euro, iar pentru cei cu IP din Germania să permit accesul gratuit!!!

Ce se va întâmpla? Câte share pot strânge eu, dacă acei castraveți ungurești au strâns peste 50 000?

Și, ce se va întâmpla de fapt? Oamenii ăia nu pricep că eu pot face exact ce vreau cu blogul meu, așa cum Kaufkand are dreptul legal și moral să facă ce vrea cu castraveții lui! Se numește drept la proprietate și exercitarea acestuia. Ce te tefu grija, măi române fără minte, ce preț pune ăla pe castraveți sau eu pe blogul meu?

Nu ai decât să nu-i cumperi ăluia castraveții și să nu-mi citești mie blogul! Și…GATA!

Acesta-i capitalism, așa arată lumea liberă, comuniști siniștri ce sunteți! Offff….țară, offff!!!!

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: