VIN SAMEȘII! Vodă de la PSD a început din nou să strângă BIRUL!!!

SÁMEȘ, sameși, s. m. 1. (Învechit și arhaizant) Funcționar administrativ îndeplinind funcția de casier și strîngător de biruri.

Așa se numeau mai demult! Astăzi tot funcționari se numesc, sunt plătiți de PSD, iar pentru a strânge cu sârguință birurile pentru Vodă, care dracu’ o fi acela, vor primi, prin lege, 15% din sumele colectate de la cei care nu „pricep” sau nu pot să-și plătească datoriile către „împărăție”.

Povestea asta îmi face tare greață, miroase de la o poștă cu o nouă și mizerabilă strategie de linșare financiară a unor romàni aflați la ananghie cu ajutorul altor români care vor face victime, fară scrupule, pentru cei 15% promiși de Vodă!

Vodă, dar dacă un privat a muncit atât de mult așa încât taxele și impozitele lui au crescut cu 15% de la an la an…pe prostul ăsta cum îl vei premia?

Pentru cei aflați acum la putere, întrebarea de mai sus nu are sens. Pentru că îngusta lor abordare față de mediul de afaceri nu permite validarea unor astfel de ipoteze.

Vreau să vă spun, băi arendașilor, că ar fi fost firesc să gândiți mecanisme economice și fiscale care să încurajeze obținerea profitului și plata birurilor, nu să „înarmați” o oaste de trepăduși ANAF care să vă facă vouă rost de bani pentru mitele electorale.

Eu vorbesc și vouă vi se rupe…basca! Nesimțiților!

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: