Mâine începem munca! Câți dintre români își doresc cu adevărat acest lucru?

Cei mai mulți dintre noi, românii, încep mâine munca. Câți dintre noi așteaptă ziua de mâine? Câți dintre noi și-au făcut deja planuri, pentru 2018, cu privire la ce au de făcut la locul lor de muncă?

Puțini, prea puțini. Planuri și-au făcut doar cei care au un sentiment corect al proprietății locului unde muncesc.

Altfel spus, cei care înțeleg că cel puțin locul de muncă le aparține și trebuie păstrat cu orice preț, și-au făcut deja planuri, abia așteaptă să să muncească din nou. Iar aceștia sunt întreprinzătorii, cei care fac profit și plătesc taxe și impozite în această țară.

Aceștia au aflat pe pielea lor că prea multe zile libere înseamnă timp pierdut, dificultăți la plata chiriilor, salariilor, impozitelor etc.

Ceilalți, urăsc visceral ziua de mâine. Pentru ei munca este o corvoadă, un supliciu.

Ei știu că salariu merge, mare sau mic, așa cum a fost stabilit de alții, nu le pasă de nimic, cu atât mai puțin de profit, dacă lucrează la privat.

Nu toți suntem așa, dar, cu siguranță, suntem prea mulți.

În ziua în care vom conștientiza că doar calitatea muncii noastre este singura care ne poate crește nivelul de trai, lumea mică a românilor se va schimba cu adevărat în bine.

Până atunci, rămâne cum s-a stabilit de multă vreme. Noi ne prefacem că muncim, iar „ăia” ne dau senzația că ne plătesc! Nu strâmbați de nas, acesta este adevărul!

Un gând despre „Mâine începem munca! Câți dintre români își doresc cu adevărat acest lucru?

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: