Exemplu recent de exercițiu de comunicare al dictaturilor în dificultate!


Vă este cunoscută „placa” cu dușmanii, poporul și dictatura…de data asta religioasă? Cum se numește atunci când un om știe mai bine ce este mai bine pentru cei mulți, iar atunci când poporul începe să-i infirme teoriile, acesta pune placa cu „dușmanii”?

„Ghidul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, i-a acuzat marţi pe ”duşmanii” republicii islamice că s-au unit pentru a submina regimul de la Teheran, a relatat televiziunea de stat, în timp ce protestele zguduie ţara de mai multe zile, relatează AFP.

„În evenimentele din ultimele zile, duşmanii s-au unit, folosindu-şi mijloacele, banii, armele politica şi serviciile lor de securitate, pentru a crea probleme regimului islamic” al Iranului, a afirmat Khamenei, care s-a exprimat pentru prima dată de la izbucnirea mişcării de contestare din ţara sa.

Ei nu aşteaptă decât ”o ocazie pentru a se infiltra şi pentru a lovi în poporul iranian”, a mai spus ayatollahul, fără să precizeze despre ce ”duşmani” este vorba.

”Ceea ce îl împiedică pe inamic să acţioneze sunt curajul, spiritul de sacrificiu şi credinţa poporului, la care sunteţi martori”, a adăugat Khamenei, adresându-se unor familii de soldaţi morţi în război.

Autorităţile iraniene acuză grupările de opoziţie ”contrarevoluţionare” cu sediul în străinătate, în SUA, dar şi în Arabia Saudită, că încearcă să exploateze nemulţumirea populaţiei pentru a provoca tulburări în ţară.

Începând de joi, în cursul protestelor faţă de dificultăţile economice şi faţă de puterea din Iran, 21 de persoane, dintre care 16 manifestanţi, şi-au pierdut viaţa pe cuprinsul ţării. AGERPRES

Un gând despre „Exemplu recent de exercițiu de comunicare al dictaturilor în dificultate!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: