Exemplu recent de exercițiu de comunicare al dictaturilor în dificultate!

Vă este cunoscută „placa” cu dușmanii, poporul și dictatura…de data asta religioasă? Cum se numește atunci când un om știe mai bine ce este mai bine pentru cei mulți, iar atunci când poporul începe să-i infirme teoriile, acesta pune placa cu „dușmanii”?

„Ghidul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, i-a acuzat marţi pe ”duşmanii” republicii islamice că s-au unit pentru a submina regimul de la Teheran, a relatat televiziunea de stat, în timp ce protestele zguduie ţara de mai multe zile, relatează AFP.

„În evenimentele din ultimele zile, duşmanii s-au unit, folosindu-şi mijloacele, banii, armele politica şi serviciile lor de securitate, pentru a crea probleme regimului islamic” al Iranului, a afirmat Khamenei, care s-a exprimat pentru prima dată de la izbucnirea mişcării de contestare din ţara sa.

Ei nu aşteaptă decât ”o ocazie pentru a se infiltra şi pentru a lovi în poporul iranian”, a mai spus ayatollahul, fără să precizeze despre ce ”duşmani” este vorba.

”Ceea ce îl împiedică pe inamic să acţioneze sunt curajul, spiritul de sacrificiu şi credinţa poporului, la care sunteţi martori”, a adăugat Khamenei, adresându-se unor familii de soldaţi morţi în război.

Autorităţile iraniene acuză grupările de opoziţie ”contrarevoluţionare” cu sediul în străinătate, în SUA, dar şi în Arabia Saudită, că încearcă să exploateze nemulţumirea populaţiei pentru a provoca tulburări în ţară.

Începând de joi, în cursul protestelor faţă de dificultăţile economice şi faţă de puterea din Iran, 21 de persoane, dintre care 16 manifestanţi, şi-au pierdut viaţa pe cuprinsul ţării. AGERPRES

PS: Dacă-ți place acest blog, adaugă-l pe ecranul principal al telefonului tău mobil!

Un gând despre „Exemplu recent de exercițiu de comunicare al dictaturilor în dificultate!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: