Două pentru Ludovic Orban! Utopice pentru el și liberali, atât de utile pentru proștii care merg la vot!

Citesc peste tot că Ludovic Orban, președintele PNL, scrie epistole romanțate, nu le pot numi altfel deoarece sunt complet lipsite de conținut, lui Tudose, premierul majorității care, protrivit lui Orban, căsăpește Legile Justiție.

Cu alte cuvinte, liberalul, vremelnic și absolut contextual președinte, mimează opoziție, în vreme ce Tudose regizează zilnic niște putere.

Acum, lăsând deoparte complezențele ieftine și atât de dăunătoare în astfel de cazuri, recomand liberalului o altă soluție care să-i justifice anosta existență politică. Mai ales că, să recunoaștem, astfel de scrisorele de „amor” insultă copios un electorat de dreapta pe care, oricum, Orban nu-l poate „pricepe”.

Deci, presidente, dacă ai cojones și spiritul corect al sacrificiului de sine, la cariera ta politică mă refer, și dacă tu crezi cu adevărat că țara se prăbușește dacă PSD trece Legile Justiției în forma lor actuală…ai de făcut două lucruri simple:

1. Convinge-ți colegii să accepte o demisie colectivă din Parlament! Doar așa românii vor înțelege că-i groasă tare de tot și își vor activa civismul adormit de atât de multă vreme.

2. Lansează o temă esențială pentru viitorul națiunii de care spui că-ți pasă…vot obligatoriu și uninominal! Doar asta poate elimina definitiv probabilitatea validării, peste ani, a unei alte majorități toxice, așa cum este actuala. Strângeți și voi câteva semnături să schimbați Constituția și Legea electorală. Vă trebuie 500 000. Oricum, veți avea timp la dispoziție, veți fi toți demisionari și patrioți. Vă puteți întoarce la locurile voastre de muncă, drepți, asumați, corecți față de voi înșivă și față de națiune.

Te bagi, presidente? Hai, că este simplu, durează puțin și doare doar pentru voi. Pentru noi, ăștia care chiar așteaptăm ceva de la dreapta românească, ar fi un lucru mare. Mare de tot! Am avea din nou speranță!

PS: Nu te îngrijora, nu voi spune nimănui că, cel puțin în cazul tău, ce am scris eu mai sus nu se poate aplica. Pentru că nu ai de unde să-ți dai demisia și, nu-i așa, nu ai nici la ce serviciu să te întorci, pentru că nu ai loc de muncă! Ești șomer! Hmmmm…păi, acum îmi dau seama, în timp ce scriu! Tu, măi nene, cum dracu’ ai ajuns președinte al PNL și de ce?

Un gând despre „Două pentru Ludovic Orban! Utopice pentru el și liberali, atât de utile pentru proștii care merg la vot!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: