Cămașa de forță, salvarea unei națiuni ușor de îmblânzit?

Sincer, nu știu din ce sunt făcuți. Mă gândesc, înmărmurit de îngrijorare, la „adevărurile” lor.

Nu le plac americanii, nici europenii, monarhia este anacronică, regele a fost un fătălău, cei care sunt de altă părere…niște tefelei, proeuropenii niște imbecili, Iohannis o slugă, USR o adunătură de nevrotici, procurorii și judecătorii care le invalidează dictatura majorității…sunt oamenii sistemului și tot așa până la epuizare.

Bun!!! Absolut tot ce are legătură cu starea capitalistă de agregare socială este dăunător românilor, motiv pentru care, cum ar veni, Coane Fănică, mai rămâne, „la liber” cum s-ar spune, niște comunism cu față umană.

Dar, marea șmecherie, nuanțată extrem de eficient de armata lor propagandistică este împachetarea acestui rânced comunism într-un „total” și periculos naționalism de mahala. România, fie că place sau nu, unora sau altora, nu a fost și nu va fi niciodată o națiune independentă.

Pentru că am fost, de la „facere”, un popor mic, docil, foarte ușor de îmblânzit…multe, sunt atât de multe de spus.

De aici, de la elementarul moment al asumării locului pe care-l putem ocupa în istoria acestei Europe, scrise de alte națiuni, evident, până la a încerca să controlezi un popor analfabet spunându-i că merită mai mult doar pentru că este „progenitură mândră de dac” este cale lungă.

Atât de lungă încât, credeți-mă, este vreme și de o vizită obligatorie la psihiatru.

Cătălin Dumitriu

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: