MESAJ IMPORTANT pentru cei care ies cu bâtele și coasele așteptând americanii!

După comunicatul oficial al americanilor, comunicat în care se cere imperativ Parlamentului de la București să nu voteze legi ale Justiției care pot afecta lupta împotriva corupției, „armada” de propagandă a PSD a ieșit la „ciomăgeală”, iar analfabeții și-au dat jos din poduri coasele și bâtele și sunt gata de atac împotriva invadatorului american.

Pentru imbecilii activi ai acestui neam schilodit de atâta și atâta prostie și de un excepționalism care pute îngrozitor, se impune a se face câteva precizări:

1. Avertismentul americanilor este mult mai dur, mai dur decât ultima raportare a Comisiei Europene. La raportul pe tema MCV mă refer, raport care, deoarece a fost redactat în termeni „medicali”, a fost interpretat de liderii alianței PSD – ALDE în cheie proprie, adică, trecut default în coșul cu evaluări pozitive. Cum semantica lasă loc de echivoc, aspect relevat nu mai târziu de acum câteva zile, americanii au lăsat deoparte complezența și ne-au tras un șpiț direct în cur, ca să nu mai interpretăm noi, așa cum vrem, iar prostimea, cei mulți cu bâte, coase și fără creiere să nu mai fie „împachetați” din nou.

2. În America se face pușcărie. Da` pușcărie, imbecililor, nu stagii de creație sau tabere literare de genul celor prin care au trecut Năstase sau Dan Voiculescu. Motiv pentru care ei, americanii, niște demenți care au stat cu pistoalele la brâu vreo 200 de ani, au învățat pe pielea lor că drepturile unui individ nu sunt deloc mai importante decât obligațiile lui. O societate funcțională este cea în care Justiția este independentă, are rolul de a apăra drepturile fiecărui individ în parte și de a pedepsi cu maximă severitate hoții, șarlatanii, evazioniștii, criminalii etc. Beneficiarul unei Justiții independente și puternice ești chiar TU, maimuță sinistră care ești.

3. America este, vreți sau nu să înțelegeți, un fel de tigru, iar noi, toți europenii, fără excepție, niște biete căprioare care rod încă, pișându-se pe ele de frică, coajă de copac. Chiar nu vreți să vă deschideți mințile? Chiar nu pricepeți că lumea așa este croită? Unii sunt mai puternici, iar alții sunt încă organizați în turme și fac mulți pui pentru a fi siguri că specia va supraviețui! Ce-i așa de greu de înțeles? De unde atâta și atâta „revoltă” de doi lei împotriva celui care astăzi poate mănca căprioare când vrea plua lui? Și, ciudat! De fapt nu vrea să o mănânce, ci să aibă un pic grijă de ea, de căprioară! De fapt, ce au făcut americanii? Le-au cerut cu fermitate, deloc negociabil, celor care astăzi sunt în Parlament, să nu voteze legi care pot împiedica lupta împotriva corupției. Le-au cerut să vă taie salariile, să vă omoare copiii, să renuntați la religia voastră, să dați foc la grădinițe? Sunteți nebuni? Răspuns corect…”Nu, nu suntem nebuni, suntem teribil de dobitoci!”

4. Câți dintre imbecilii acestei națiuni știu ce înseamnă NATO? România a decis, acum foarte mulți ani, că locul națiunii noastre este în această organizație care livrează, deocamdată, securitate la cel mai înalt nivel. Și, NATO, ăsta, are și un șef, America. Că ăsta nu are coase și bâte, are niște avioane, pușcași marini, submarine, tancuri și ceva „petarde” nucleare se știe. Și ăsta, „smardoiu” mondial de care nu vă mai place de când au venit la butoane Dragnea și Tariceanu, vrea să aibă grijă de partenerul lui. Îl mai pune, din când în când, să se mai spele pe dinți, să nu-i pută gura mereu și mereu a căcat! Adică, genialilor, condiționează acest parteneriat, iar condiția este o Justiție corectă în România. Și, care-i treaba?

Vă spun eu care este! România nu mai este de multă vreme o poveste izolată, o enclavă fost comunistă. Este parte a unor construcții europene și atlantice, motiv pentru care, când se iese la masă, trebuie ca și România să-și șteargă balega de pe cizmele de cauciuc și să nu mai scuipe pe jos.

Acuma, ăștia care astăzi chiar cred că sunt emanația naturală a voinței poporului, băieți din sudul nostru istoric și analfabet funcțional, Dragnea, Stănescu și alții, vor să mănânce tot pe ziarul întins pe capota mașinii, niște salam cu muștar și cu patru, cinci fire de praz, să nu dea socoteală nimănui și să fie arendași din toate punctele de vedere.

România va rămâne o căprioară speriată care va roade încă mulți ani de acum în colo coajă de copac. Dacă vreți să supraviețuim, respectați tigrul despre vă vorbesc și nu-i întoarceți curul. Pentru că, dacă o faceți, pastramă ajungem, cât ai clipi.

…vom sfârși atârnați în podul Kremlinului, lângă alte fleici de mult mai multă vreme maturate corespunzător, la temperaturi corecte și scăzute și din belșug udate, pentru fragezeală, cu cea mai de calitate vodka siberiană…

Cătălin Dumitriu

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: