SOLUȚIE LA CHEIE PENTRU ERADICAREA HULIGANISMULUI POLITIC!

Mâine, duminică 26 noiembrie 2017, s-au anunțat din nou proteste în țară, împotriva Guvernului Tudose, împotriva PSD, a lui Dragnea, împotriva reformei din Justiție, mă rog, un haloimis.

Spun acest lucru pentru că, așa cum putem constata cu toții, oamenii nu mai ies în stradă. Mirajul mișcărilor portocalii împotriva resturilor comuniste ale Europei s-a volatilizat de multă vreme, iar noi, tefeleii, cum ne spun pesediștii, ne prefacem că nu înțelegem acest lucru și „interpretăm”, cu falsitate de această dată, partituri lipsite de conținut și rezultate.

De ce s-a „dizolvat” atât de repede acest catalizator care, ciudat și episodic, în primăvara acestui an a cristalizat cu ușurință un sentiment corect și autentic de implicare civică? Pentru că:
– evenimentele din primăvară nu au emanat un lider nou, autentic, referențial și puternic.
– a dispărut unicitatea obiectivului implicării civice.
– s-a volatilizat speranța reușitei, așa, firavă, cum era.

Acum, propun analizei armatelor de consultanți, consilieri, analiști, strategi și „geniali” care roiesc în jurul celor care sunt astăzi în opoziție declarată față de „mașinăria de război” (politic, evident) pesedistă un plan simplu de acțiune și asumare, în doar câșiva pași, plan care are un singur obiectiv, clar enunțat: ERADICAREA OPORTUNISMULUI ȘI HULIGANISMULUI POLITIC DIN ROMÂNIA!

Acest plan nu poate fi pus în aplicare decât dacă actualul președinte își dorește cu adevărat să schimbe ceva în bine, în această țară! Dacă, asemenea înaintașilor lui, își dorește, în fapt, un nou și meschim mandat la Cotroceni, considerați textul strict pură teorie.

1. Declanșarea unui referendum lansat de Președinte! Tema? Introducerea votului obligatoriu în România, ca singură și reală soluție pentru asumarea ireverisibilă, din punct de vedere politic, a viitorului națiunii noastre.
Ce se va întâmpla?
clasa politică va fi prinsă în ofsaid; PSD și ALDE vor începe un atac devastator la Președinte, atac care nu va face altceva decât să developeze în mod clar poziționarea acestor comuniști față de schimbarea paradigmei politice propusă de președinte. În cazul votului oligatoriu, PSD va rămâne în umbra unui procent electoral de cel mult 18%. Pentru totdeauna!
– Dreapta românească va trebui să se exprime. Și acolo se va alege bobul de neghină. Sunt mulți, prea mulți baroni și în PNL sau în zona apropiată acestuia.

2. Președintele își asumă public eșecul acestui referendum, pentru supralicitarea corectă a temei. Dacă referendumul nu este validat de prezență sau românii vor decide că nu doresc ca votul să fie obligatoriu, președintele va comunica, foarte simplu, că părăsește, prin demisie, funcția pe care o ocupă. Până la urmă este și firesc, nu poți sta în fruntea unui popor care are abordări diferite de ale tale. Pleacă cu onoare, într-un mare fel, va rămâne în istorie ca un neamț adevărat care a dorit să ne facă bine cu forța, noi nu am vrut și cu asta basta.

3. Tot președintele comunică, la fel de simplu, că cei care s-au poziționat împotriva acestei teme, în cazul în care vor pierde și vor afla astfel că opinia lor este diferită de a poporului, trebuie să plece urgent de la putere. Și în acest caz este firesc să se întâmple așa ceva, veți vedea cum PSD își va pierde, pur și simplu, azimutul și busola…în cazul votului obligatoriu, vă spun sincer și nu uitați acest lucru, PSD se va desființa, natural, în cel mult două cicluri electorale, iar locul lăsat vacant de această gașcă insalubră va fi ocupat de un partid de stânga nou-nouț, cu adevărat european, doctrinar și validat corect de realitățile românești. Așa și este corect să se întâmple.

4. Nimeni, absolut nimeni, nu are cum să împiedice acest referendum. Cetățenii vor ieși la vot și vor decide că țara asta poate fi salvată doar prin vot obligatoriu. Mediocritatea sistemică românească nu poate fi anihilată altfel! Românii cu mintea neodihnită vor ieși la vot pentru că vor avea cu adevărat „căpitan” (Iohannis va fi singur împotriva „panzerelor” pesediste) și vor avea un obiectiv unic, votul asumat pentru o soluție aplicabilă, simplă, sigură, ireversibilă.

5. Referendumul trece, PSD pleacă de la putere. Puterea este preluată de un Guvern care îmbunătățește imediat Legea electorală cu articole care să permită votul mixt, pe liste și uninominal, așa încât cetățeanul să voteze și oameni, nu doar liste.

6. Partidele se vor reforma, DOAR PARȚIAL! Cu sau voia lor, deoarece votul obligatoriu care se va activa începând cu alegerile din primăvara lui 2019 va face ravagii în cei doi ani de foc ai acestei decade, 2019 și 2020.

Nici un partid, în forma sa actuală de agregare, nu este capabil de o asemenea abordare electorală INTEGRALĂ, având în vedere inerția halucinantă de care au dat dovadă de prea multe ori până acum.

Astfel de coordonate cu adevărat democratice nu sunt la îndemâna oricum. Fapt care, dragilor, va face un loc cât AUTOSTRADA SOARELUI pentru o construcție civică și politică cu adevărat modernă și europeană. Pam, pam…

Dacă acei anonimi, care nu au făcut niciodată politică sau afaceri cu statul, își vor găsi liderul potrivit, un român onest și muncitor, Klaus Iohannis va avea cu cine să construiască în următorii ani, România pe care ne-o dorim.

Deci, ca să închei! Obiectiv clar, forță, simplitate, totul sau nimic.
Dacă președintele citește ce scriu eu aici, va zâmbi! Pentru că știe că așa este, pentru că știe că țara are nevoie de un exemplu de asumare totală, fără compromisuri și fără jocuri politice la mai multe capete. Această țară are nevoie de un om capabil de sacrificiu de sine! Românii s-au săturat, de prea multă vreme, de povești cu cenușerese!

Personal, voi face tot ce pot pentru a sprijini schimbarea paradigmei politice din România. Scriu aici și mă cert zilnic cu imbecilii care știu sigur că sunt soroșist.

Sincer, cred că se poate. Acesta este motivul pentru care, așa cum cred că veți face cei mai mulți dintre voi, mâine seară voi fi în Piața Victoriei și voi striga cât voi putea de tare:
VOT OBLIGATORIU SAU LA CREMATORIU!

PS: Mai țineți minte un lucru!!! În acest război politic PSD nu va număra prizonieri. Timpul esteticii confruntărilor politice a trecut de mult. Negocierea s-a terminat! Până la momentul intabulării României pe numele lor, PSD mai are doar câteva acte de făcut! Doar câteva…

Cătălin Dumitriu

Un gând despre „SOLUȚIE LA CHEIE PENTRU ERADICAREA HULIGANISMULUI POLITIC!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: