RECTIFICARE! PSD a stabilit! CTP este imbecilul, nu cei care cred în STATUL PARALEL!

Cele mai recente evenimente de la Herculane mă obligă să revin cu o rectificare la articolul publicat de mine în cursul zilei de ieri.

Articolul poate fi citit AICI! Un articol în care lăudam curajul CTP-ului de a le spune IMBECILI celor care cred în STATUL PARALEL inventat de propaganda PSD.

Iată că, de doar câteva ore, PSD a adoptat o rezoluție în care stabilește că acest stat paralel există și face ravagii cu această guvernare atât de dragă lor!

Constat că, disperați să-și păstreze pozițiile privilegiate, gașca ăstora din CEX al PSD, pentru că pesediștii de acasă habar nu au ce fac „răpitorii” ăștia cu viitorul lor politic, își asumă și semnează documente care să le valideaze propaganda și dezinfomarea bolșevică.

Acestea fiind spuse, distinșilor, acum, când partidul care conduce discreționar România a stabilit că există un pericol real față de statul lor de drept, să nu vă mire când vor trece la „eliminarea” dușmanului de clasă, a exploatatorului, a reacționarului.

Adică, a tuturor celor care au un alt punct de vedere, al celor care nu cred că există un asemenea stat paralel ci doar o mână de procurori care îndrăznesc să le ceară acestor „răpitori”…un pic de socoteală.

Stați cu valizele făcute…nu vă speriați, la 6.00 încă nu este lumină…dacă bate prea tare cineva la ușă. Noapte bună, somn ușor, mâine vă treziți tot în România!

Cătălin Dumitriu

PS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: