EXISTĂ SAU NU O LEGĂTURĂ ÎNTRE NURNBERG ȘI HERCULANE?


În 1935, în toamnă mai exact, la cel de-al șaptelea congres al naziștilor, au fost adoptate cele 3 (trei) legi prin care Hitler asuma public, în fața unei națiuni buimace și hipnotizate, că adevărații vinovați ai dezastrului prin care trecea Germania erau evreii.

Trecuseră doar 2 (doi) ani de la momentul în care psihopatul fusese numit cancelar de președintele de atunci al republicii. Ce a urmat, știe toată lumea.

Astăzi, la doar 1 (un) an de când Dragnea a preluat toată puterea în România, partidul pe care îl conduce a asumat, printr-o rezoluție semnată în forul lui superior de conducere, la Herculane, că adevăratul vinovat pentru sărăcia și toate problemele acestei țări este STATUL PARALEL, în frunte cu președintele României. Ce urmează? Dracu’ știe!

Nu știu ce legătură este între Herculane și Nurnberg sau între Hitler și Dragnea!

Dar între cele două gesturi politice care validează viitoare mutări strategice, cu referire clară la modelul similar de propagandă ieftină adresată celor fără carte, există o mare asemănare.

Am spus și am scris aici, pe blog! Fac parte din SISTEM, sunt și eu parte a acestui STAT PARALEL!

Motiv pentru care, din rațiuni evidente care au legătură cu instinctele mele de supraviețuire, am decis, după o serioasă evaluare, să folosesc rezoluția lor de la Herculane pentru lumeasca mea igienă intimă.

Cătălin Dumitriu

PS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!

2 gânduri despre „EXISTĂ SAU NU O LEGĂTURĂ ÎNTRE NURNBERG ȘI HERCULANE?

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: