GATA! MĂ AUTODENUNȚ! FAC PARTE DIN SISTEM! M-AȚI PRINS!

Deoarece simt că nu pot continua așa, ascunzând unora dintre cititorii mei și parte a acestui popor atât de „nesătul” de adevăr, realitatea „înfricoșătoare” care mă bântuie zilnic, am decis să mă AUTODENUNȚ!

DA! Fac și eu parte din SISTEM! Știți de ce am decis să fiu parte din acest SISTEM care vă face viața un calvar, vouă, „stăpânitorilor” de adevăr?

PENTRU CĂ…
– Am carte, citesc și scriu zilnic, am fost la școală la timp, am văzut lumea, lucrez și în Europa, am putut face comparații, am analizat și preluat modele.
– Merg la teatru, ascult muzică bună, îmi place arta modernă, îmi plac muzeele și istoria, opera și sportul.
– Nu scuip pe jos, mă spăl și mă îmbrac decent, disprețuiesc proștii și prostia, nu vreau să fiu atins de oameni care put, NU îmi este milă de cei cu mâna întinsă care au descoperit, la bătrânețe, că nu au făcut nimic cu viața lor.

– Donez, din banii mei MUNCIȚI, periodic, sume asociațiilor caritabile respectabile, pentru copiii cu probleme și doar pentru ei.

Prețuiesc munca, urăsc visceral pe toți cei care dau și iau șpagă, pe milogi și pe toți românii care sar turnichetele în benzinăriile europene pentru a nu plăti cei 50 cenți pentru un pișat.
– Nu suport imbecilii, pe toți cei manipulați și manipulabili, pe votanții PSD, m-am săturat de pensionarii fără minte care decid, pentru doar 25 de euro în plus la pensie, compromiterea definitivă a viitorului acestei țări.
– Vreau ca în România să se facă pușcărie cu adevărat, ani, sute de ani pentru corupție, vreau să nu mai văd în Parlament jegurile umane care îmi decid viața, fără să-i intereseze care este punctul meu de vedere.

– Fac parte dintre cei care vor ca această țară să fie guvernată de câteva principii simple: onoare, dreptate, muncă, responsabilitate, competență, concurență și adevăr. Și să muncim cu toții, fără exceptie; dacă astăzi nu ai de muncă în România înseamnă că nu ești bun de nimic sau ești o putoare ordinară.
– Gândesc liber, așa cum vreau eu, nu cum vrea Gândea, Ciuvică, Sorin Roșca Stănescu sau Rareș Bogdan; înțelegi ce vreau să spun, prostule?
– Nu-mi este teamă să spun și să scriu cine sunt, ce vreau și de ce-mi este silă de românii care cer și tot cer de la această țară.

– Pentru că eu dau României și ea nu-mi întoarce mie, personal, nimic, pentru că trebuie să vă dea vouă, MILOGILOR.
– Pentru că SISTEMUL înseamnă o poveste pe care voi, handicapaților, nu o înțelegeți, pentru că voi sunteți siguri că vi se cuvine. Nu vi se cuvine nimic, absolut nimic. Munciți și mâncați. Altfel nu se poate.

Voi, beneficiari direcți ai mizeriilor electorale pesediste, votanții PSD, aveți în mine cel mai mare dușman pe care l-ați avut vreodată. Pentru că, înțelegeți sau nu, îmi pasă mai puțin, VOI m-ați radicalizat, în fiecare an câte puțin.
Pentru că nu vreți să vă deschideți mințile, nu vreți să munciți, pentru că nu mai aveți nici un dram de demnitate, pentru că tot cereți fără să oferiți ABSOLUT NIMIC la schimb, pentru că vă milogiți și vă tânguiți, pentru că nu învățați nimic din ce vi se întâmplă, pentru că sunteți inerți, incapabili, rebuturi, umbre de oameni.

Da, fac parte din SISTEMUL care vă va face viața un calvar! Pentru că asta meritați, pentru că vă bateți zilnic joc de mine și de lucrurile în care cred. Pentru că m-am săturat de voi și pentru că îmi este MAXIMĂ SILĂ de tot ceea ce voi reprezentați, de tot ce voi atingeți…
Cătălin Dumitriu

Comentați mai jos, nu evitați subiectul! Dacă vrei să te abonezi la acest blog…CLICK AICI!

PS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: