HAI SĂ VĂ SPUN EU DE CE NU MERGE NIMIC ÎN ȚARA ASTA!

Nu merge nimic pentru că…

1. La vot merg doar analfabeții funcționali, adică imbecilii. Există și excepții, foarte puține. Dacă nu ai votat, te disprețuiesc! Soluția? Vot obligatoriu! Președintele doarme în papuci. Dacă nu-și dorește cu orice preț un nou mandat, trebuie și poate iniția imediat un referendum pe acest subiect! Cu orice risc electoral viitor. Asta aș face, fără ezitare.

2. SE VOTEAZĂ ANAPODA! Soluție? Introducerea imediată a unui sistem electoral mixt, cu preponderență uninominal. Vreau să știu care morții mamii lui este deputatul meu! Să-l caut și să-l întreb cum votează el în Parlament? Cum vrem noi, ăștia arondați colegiului pe care-l reprezintă sau cum vrea partidul lui? Și să vezi cum golanii ăștia, care-și bat joc de noi, vor popula secțiile ATI din spitalele bucureștene.

3. JUSTIȚIE VARZĂ! Soluție? Codurile noastre penale, civile și de care mai vreți voi sunt, în fapt, niște „abecedare”. Nu mai trebuie dezbătut nimic. Faci copy-paste după documente similare, valabile la Washington sau Tel-Aviv și gata! Pușcărie până la loc comanda! Nu căcatul ăsta de simulacru! Băieții umblă liberi pe stradă după condamnări de doi lei, în dosare cu prejudicii de zeci de milioane de euro. CORUPȚIE? Default, 30 de ani de închisoare fără posibilitatea eliberării condiționate!

4. LOAZE ANGAJATE LA STAT! Soluție? Evaluarea imediată a întregului aparat bugetar, eliminarea locurilor de muncă nevalidate de activitate. Jur că cel puțin 300 000 de români o freacă zilnic pe banii altora.

5. COSTURI ELECTORALE ULUITOARE! Soluție? STOP AJUTOARE SOCIALE!

6. Majoritatea populației este fără carte, cu o precaritate culturală incredibilă! Soluție? Copy-paste după un sistem occidental cu randamente corecte. Nu, așa cum vrea acest imbecil sinistru, Pop, ministru al educației, să mai organizeze o sesiune de BAC, ca să fie trei de toate. De ce este obligatoriu, mai loază, ca toți românii sa aibă BAC-ul?

Și, ar mai fi, dar mă apucă toți dracii… și-i tare târziu…offf, țară de rahat!

CătăPS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!lin Dumitriu

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: