FIȚI AMABIL, CÂT A COSTAT ȘI DIN CE SALARIU V-AȚI CONSTRUIT ACEASTĂ CASĂ ABSOLUT MINUNATĂ?

Pentru Liviu Dragnea…

Stimate domnule Dragnea,

Vă rog foarte mult să-mi scuzați abordarea, dar nu m-a dus mintea să fac altfel. Un singur minut vă rețin, cu o chestiune esențială pentru mine și, bănuiesc, pentru încă vreo câteva milioane de români.

Fiți amabil, cât a costat și cu ce bani v-ați construit acest castel? (sursa foto: b1.ro)

Vă întreb, gândindu-mă că din 1996, moment în care ați devenit prefectul județului Teleorman, ați lucrat doar la stat, ocupând poziții în administrația publică locală sau națională.

Vă întreb, gândindu-mă că de mai bine de 10 ani îmi mănânc ficații cu un credit ipotecar și nu sunt în stare să plătesc anticipat nici măcar o rată.

Vă întreb, gândindu-mă că în România sunt peste 1 milion de funcționari publici și cea mai mare parte dintre ei se confruntă cu aceleași probleme ca și mine, deși eu am evoluat toată viața în mediul privat.

Vă întreb, gândindu-mă că 4 milioane de români sunt inactivi pe piaţa muncii, iar 7 milioane beneficiază de o formă de ajutor social, mulţi fără să merite. Asta înseamnă că foarte mulți dintre noi, românii, așa anonimi și rupți în cur cum suntem, nu avem castele, așa cum aveți dumneavoastră, angajat la Stat fiind!

Am mai scris…

Cioran, Ionesco și Eliade! Trei români, refugiați cultural, la Paris, în Place Furstenberg, prin `86! – Experiment fabulos în Suedia despre utopia socialismului! Mai simplu de atât, nici că se putea! – Despre românii aflați în tranzit prin România, un analfabet și Împărăția lui Dumnezeu! – Despre popoare, BRÂNCUȘI, SORESCU și dobitoci!

Cu speranța că veți înțelege dorința mea de a afla ce pot face pentru a scăpa din caruselul datoriilor la bănci, vă mulțumesc anticipat pentru răspunsul pe care mi-l veți trimite la adresa de e-mail atașată acestui blog obscur și vă asigur de toată „prețuirea” mea!

Pentru tine, cititorule…

Dacă și tu vrei să afli răspunsul la această întrebare, distribuie, dă un like postării de pe Facebook etc. Dacă nu te interesează…ce să zic…îți doresc o zi minunată…într-o țară minunată!

Cătălin Dumitriu

Comentați mai jos, nu evitați subiectul! Dacă vrei să te abonezi la acest blog…CLICK AICI!

PS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!

17 gânduri despre „FIȚI AMABIL, CÂT A COSTAT ȘI DIN CE SALARIU V-AȚI CONSTRUIT ACEASTĂ CASĂ ABSOLUT MINUNATĂ?

Adăugă-le pe ale tale

  1. Toti vrem sa stim „reteta”. Dar Liviu este extrem de discret. Spune numai ce ii convine. Nu a avut afaceri, nu a facut nimic iesit din comun nici el nici ai lui, doar Bunul Dumnezeu l-a ajutat. Ca el e credincios adevarat si are multi credinciosi care se roaga pentru el.

  2. Eu l-as intreba si pe Nastase. Si pt. Nastase mai am o intrebare: Cum de a dsiparut contractul cu Bechtel? Stie el ceva? Sau poate stie Matusa TAMARA? Cum s-a „privatiza” toata petrolimea din Romania si ce s-a facut cu banii? Stie el ceva?

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: