DNA A STRIGAT “ALL IN”! Se “joacă” pe tot potul! VIITORUL ROMÂNIEI!

Gata! Ce era de licitat s-a licitat. Dealer-ul a împărțit cărțile de anul trecut, s-a jucat greu, dar acum DNA a strigat „all in”!

Ca atare, se joacă pe tot potul. Nu-i unul mic, este ditamai viitorul României.

Nu-mi place Dragnea, nu mi-a plăcut niciodată! Nu-mi place nici madam Kovesi pentru simplu motiv că se crede deja profetică! Se confundă cu instituția pe care o conduce și tare-i place acest lucru.

Asadar, dacă se joacă all in, așa să fie! Dacă judecătorii vor decide că Dragnea este vinovat, baroniada, ca stare de spirit a politicii românești, își va da, de facto, obștescul sfârșit.

Dar, atenție, dacă Dragnea se dovedește că a fost doar hărțuit, DNA trebuie desființată, rasă din temelii, și înființată o structură similară complet nouă, independentă și cu adevărat aflată în slujba cetățeanului.

În cazul Dragnea nu este vorba doar despre un banal dosar de corupție, este vorba despre principii, asumare publică și viitor!

Cătălin Dumitriu

PS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!

Un gând despre „DNA A STRIGAT “ALL IN”! Se “joacă” pe tot potul! VIITORUL ROMÂNIEI!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: