De ce-mi doresc ca blogul meu să fie…”Poiana lui Iocan”?

Fără să fiu socratic, dar cu tupeul pozitiv al celor încă vii, sprijiniți pe curajul de a livra public „narative” asumate, aș vrea, cu bună știință, să vă stric seara. Măcar unora dintre voi.

Constat, deloc surprins, cu referire la audiența și engagementul acestui blog:

1. În principiu, rata de întoarcere pe pagina blogului este cu mult peste medie.

2. Distribuiți selectiv, contează foarte mult forma în care sunt livrate „narativele”, deși, din punct de vedere al conținutului, subiectul este identic.

3. Nivelul de asumare diferă de la caz la caz, singura constantă fiind „blândețea” cu care este livrat subiectul!

4. Nu comentați! Pe blog, exact sub articol. Ca și cum, într-o halucinantă și imaginară perfecțiune stilistică, nu ar mai fi nimic de spus!

5. Vă place conținutul original, prețuiți mai mult inserturile spumoase și mai puțin punctele de vedere care țintesc eșantioane clar definite.

6. Vă este teamă să fiți voi înșivă, să scrieți, să completați, să dezbateți.

7. Validați, mai mult sau mai puțini anonimi, conținut, dar refuzați să faceți update acestuia.

Ar fi multe de spus. Concluzia este una singură! Vă place, dar nu doriți bilete „în primul rând”. Nu-i bai, scriu eu, cu asta mă ocup.

M-am gândit bine și vă propun un lucru foarte simplu. Care dintre voi dorește să scrie și vrea să-și publice textul pe pagina mea, să facă bine și să mă contacteze! Vă ofer spațiu generos, singura condiție este ca textul să fie în cheia blogului, un spațiu media pro-occidental!

Nu mă dezamăgiți, participați! Un blog nu este o bibliotecă! Ar trebui să fie, în opinia mea, un fel de…Poiana lui Iocan! De ce? Pentru că doar așa blogurile capăta sens! Dacă nu ar fi bloguri, s-ar numi altfel, se editează, se tipăresc, se pun pe rafturi în librării și nu le va cumpăra nici dracu’. Așa că, dacă vă place ce citiți, comentați, fraților…că-i moacă!

Cătălin Dumitriu

PS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: