I-am văzut-o lui DRAGNEA LIVIU! În aeroport, la VIENA!

Nu am vrut să scriu despre asta, dar pentru că este cool să pui pe Facebook unde l-ai întâlnit pe mustăcios și ce ai avut curaj să-i spui, o voi face!

Da, s-a întâmplat tot în aeroportul din Viena! Nu era foarte aglomerat. L-am zărit și eu, dar din profil. Nu-mi venea să cred. Am tras de troller, cu discreție, și mi-am corectat unghiul perspectivei. Da, era chiar el, cu privirea în jos, preocupat de mesajele pe care le primea pe telefon.

La prima vedere, un om normal, cu probleme, preocupat. Nu știam ce să fac. Poze? Pentru ce și cât de relevante ar fi fost? Mă miram doar că se află într-un aeroport, alături de oameni, așteptând un avion. Dragnea Liviu nu are avionul lui? Se pare că nu. Mă rog…

S-a ridicat la un moment dat, i-a șoptit ceva unui individ care se afla foarte aproape de el, apoi o luat-o din loc, privind plăcuțele indicatoare care atârnau din tavan. Merge la baie? Posibil, mă gândeam. Mă uit în jurul meu și văd un cuplu cu doi copii mânjiți din cap până în picioare de ciocolată! Vorbeau românește, așa că i-am rugat să aibă grijă, câteva momente, de troller-ul meu. Îmi zâmbesc drăguți, las troller-ul și plec după el.

Îl văd cum intră la toaletă. Mă gândesc că acolo pot intra să-l scuip, să-l injur, să-i fac ceva, fără martori, că asta îmi mai lipsește, un proces cu mustăciosul din Teleorman. Am intrat! Era proptit în fața unui pișoar și privea pe perete, la un afiș cu o reclamă la prezervative. Nu mai era nimeni. Mă duc la pișioarul de lângă, îmi fac curaj…

Trag de geacă, de blugi, ajung unde trebuie, scot „asistentul”…și în timp ce-l implor să mimeze un act fiziologic, mă uit ușor peste umărul lui stâng. Nu mă întrebați de ce am făcut-o!!! Mă gândeam, poate, la o vorbă de-a noastră, de-a românilor, că bărbații cu atâta ambiție și determinare cum este Dragnea Liviu sunt...”puloși”, că altfel ar fi imposibil să-și pună un popor întreg la butonieră.

Și, i-am văzut-o! M-am cutremurat! A sesizat că mă uit unde nu trebuie. Și-a întors privirea amenințător către mine. Nu m-a întrebat nimic. Ne-am privit pentru o secundă. Nu așa cum fac poponarii, ci mai degrabă cum fac cavalerii, cu câteva clipe înainte de turnir.

Apoi, pentru că-s un bou, am spus, sprijinindu-mi cu mândrie „asistentul”...”Sărăcie mare, domnule președinte, sărăcie mare”..și am lăsat privirea in jos, sfidându-l și punctând cât am putut eu mai bine subiectul la care făceam referire.

S-a încruntat, m-a măsurat cu ură, apoi, aproape biblic, mi-a reproșat tăios...”Să nu vă înșele aparențele, domnule! Și, cred că sunteți chiar deplasat cu această remarcă!”…s-a încheiat la pantaloni și s-a dus fulgerător spre chiuvetă! Se spăla pe mâini. Eu cu „asistentul” ne bucuram ca doi oligofreni de rezultatul turnirului și rămăsesem încă în fața pișoarului. Ne țineam încă de mână, așa cum fac niște campioni adevărați!

După doar 2 sau 3 secunde, cu câteva momente înainte de a ieși, mi-a spus, cu aroganța care-l caracterizează atât de bine: „Cu toţii ne aflăm la marginea sărăciei, însă de părţi diferite ale ei”…și a plecat trântind cu intenție ușa după el!

Citește și…

Firea îl critică pe Tudose! Kafka este un rapsod în izmene pe lângă PSD! – Despre EMINESCU și aforismul care cere comentariu! – ATENȚIE! Se apropie a doua colectivizare! Cea finală, a spiritelor!

Zâmbeam și mă gândeam la ce-mi spusese…am ieșit din baie, mi-am recuperat troller-ul. Nu-l mai vedeam, aeroportul se umpluse de oameni. Așteptam liniștit și mă gândeam la ce-mi spusese…părea din cărți, semăna teribil cu o sintagmă de care râdeam, noi băieții, în anii în care ne doream să devenim mai repede bărbați…ceva de genul…Sexul oral este bun, depinde de ce parte a „asistentului” te afli!

Nu, sigur nu dorea să-mi spună asta, ar fi fost prea subtil pentru el. Mă enervez, scot telefonul și apelez la un alt asistent, la Google.
Fabulos! Bănuisem corect…era un citat din Lenin!

Cătălin Dumitriu

Comentați mai jos, nu evitați subiectul! Dacă vrei să te abonezi la acest blog…CLICK AICI!

PS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!

Un gând despre „I-am văzut-o lui DRAGNEA LIVIU! În aeroport, la VIENA!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: