ATENȚIE! Se apropie a doua colectivizare! Cea finală, a spiritelor!

De câte ori ajunge la putere o copie politică palidă a bolșevicilor care au zguduit lumea la începutul sec. XX, retorica livrează verbe însoțitoare, invariabil, de subiecte care denumesc/definesc grupuri, colectivități etc.

Nici un cuvânt despre individ. Despre aspirațiile acestuia, nici o vorbă despre drepturile lui, despre performanță, competență, concurență etc.

Comuniștii asumă, de mai bine de 100 de ani, narative colective, ucigătoare de conștiință individuală, de respect natural față de individ și unicitatea lui.
Statul, o arhitectură de putere din ce în ce mai invazivă în România contemporană, se substituie cu violență indeciziei majorității.

Așa se face că, deși tinerii bolșevici teleormăneni defilează, asemenea lui Lenin, Troțki, Buharin sau Malenkov, clamând o majoritate care le-ar valida restaurația mediocrității, este de datoria unui bezmetic naiv ca mine să aducă aminte cititorilor de narative “reacționare” că majoritatea lor înseamnă, în cifre reale, doar 40% din populația cu drept de vot a României!
Cifrele contează astăzi mult mai puțin, important este să decidem dacă ne colectivizăm conștiințele de bună voie sau va fi nevoie din nou de forțele populare de convingere.

PS: S-a aflat, pe surse este adevărat, de ce sunt scoși din pușcării tâlharii, violatorii și criminalii? Se eliberează locuri pentru Grupul de Dialog Social, ong-iștii soroșiști și pentru chiaburii care au adus țara la sapă de lemn! Cică demonstrația din seara aceasta, 5 noiembrie 2017, va fi ultima! Colectivizarea obligatorie a spiritelor va începe de luni dimineață…dacă nu ieșiți în seara asta la o cafea, în centrul Bucureștilor!

PS: Dacă nu este o problemă pentru tine să-ți trimit UN SINGUR mail pe săptămână, cu ce-am mai scris eu pe acest blog…CLICK AICI! Eu mai scriu, tu mai citești…chestii de astea, “banale”, pentru o țară atât de complicată! Spor!

Comentați mai jos, nu evitați subiectul! Dacă vrei să te abonezi la acest blog…CLICK AICI!

PS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: