FRAUDA ELECTORALĂ capătă proporții biblice! PSD, complet împotriva voinței românilor!

Încep cu faptele…

Sindicatele se roagă de Dragnea Liviu, de săptămâni întregi, să lase baltă povestea cu trecerea obligațiilor fiscale de angajator la angajat.

Patronatele se roagă de Dragnea Liviu, de săptămâni întregi, să lase baltă povestea cu trecerea obligațiilor fiscale de la angajator la angajat! Dragnea Liviu nu renunță, a comunicat că va face cum vrea el și PSD!

Acum, efectele…

Băi, nea` caisă, voi, ăștia de la PSD, faceți ce spune țara sau noi, toți bivolii care încă stăm cuminți, „asezați la locurilor noastre”, trebuie să facem așa cum vrea mușchiul tău de gherțoi din Teleorman? Tu nu pricepi, băi, tupeistule, că nici angajații și nici angajatorii nu-și doresc mizeria asta a voastră de „invenție fiscală”? Faci pe prostul sau ești complet imbecil? Voi, PSD, conduceți o țară care vă roagă să nu faceți ce aveți de gând să faceți! Pricepi, tembelule?

La final, concluzia…

Cât de proști putem să fim noi, românii, să ne rugâm la nesfârșit de ipochimenul ăsta să nu facă ceva ce nu ne dorim? Maxim! Pariez pe ce vreți că nu avem determinarea necesară să ne impunem punctul de vedere, așa cum nu am avut niciodată! STUPID PEOPLE!

PS 1: Atitudinea lui mă insultă și bănuiesc că este cazul a câtorva milioane de români! Mă insulți, te insult! Așa funcționez cu specimene de genul ăsta, altfel nu se poate! Oricum, Dragnea Liviu nu a intrat în viața lui într-o librărie, i-aș fi scris altcumva…pentru mine, rămâne un impostor coclit ajuns, prin FRAUDĂ ELECTORALĂ (n.r. a se citi minciună electorală), în fruntea unei națiuni la fel de imbecile și inerte! Bravo lui, rușine nouă!

PS 2: Te poți abona la blogul meu…CLICK AICI!

PS: Dacă-ți place ce ai citit, te invit pe Facebook, în grupul ROMANIA OPEN MIND! Este grupul românilor cu lecturile la zi, bun simț și asumați susținători ai civilizației europene. Vino și tu, invită-ți prietenii! Te aștept!

Un gând despre „FRAUDA ELECTORALĂ capătă proporții biblice! PSD, complet împotriva voinței românilor!

Adăugă-le pe ale tale

Ai un comentariu?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by WordPress.com. Temă: Baskerville 2 de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: